Διαμονή Θεσσαλονίκη Κέντρο ⋆ Δωμάτια & Σουίτες

  • Καλώς ήρθατε στα
    Δωμάτια του a.d. Imperial Palace
  • Πολυτελέστατη διαμονή στη Θεσσαλονίκη

Πολυτελής Διαμονή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Το ξενοδοχείο a.d. Imperial Palace είναι ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης. Τοποθετημένο στην καρδιά του ιστορικού και εμπορικού κέντρου της πόλης, βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από τα σημαντικότερα σημεία ενδιαφέροντος.

Πλήρως ανακαινισμένο, διατηρώντας ωστόσο την νεοκλασική του όψη τόσο στην πρόσοψη του κτιρίου όσο και στους εσωτερικούς του χώρους, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας στους επισκέπτες του.

Το ξενοδοχείο a.d. Imperial Palace αποτελεί ιδανική επιλογή διαμονής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης διαθέτοντας δύο (2) πολυτελείς σουίτες και εβδομήντα (70) Boutique δωμάτια, ιδιαίτερα διακοσμημένα, καθώς συνδυάζουν το νεοκλασικό και βικτοριανό στυλ με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Δωμάτια & Σουίτες στη Θεσσαλονίκη

Χαρακτηριστικό γνώρισμα του ξενοδοχείου a.d. Imperial Palace αποτελεί η ιδιαιτερότητα και μοναδικότητα του κάθε δωματίου, αφού το κάθε ένα έχει τη δική του προσωπική διακόσμηση. Το ύφος των δωματίων ξεκουράζει και μαγεύει τους επισκέπτες, προσφέροντας τους μια μοναδική εμπειρία αναδρομής στην ιστορία της Θεσσαλονίκης, χάρη στις υπέροχες τοιχογραφίες και τους αυθεντικούς πίνακες που τα διακοσμούν.

Οι άνετοι χώροι των δωματίων του ξενοδοχείου a.d. Imperial Palace προσφέρονται ιδανικά για χαλάρωση και απόλαυση μετά από μια περιήγηση στο κέντρο της πόλης, παρέχοντας πληθώρα υπηρεσιών, οι οποίες κάνουν τη διαμονή του εκάστοτε επισκέπτη στη Θεσσαλονίκη αξέχαστη!

Υπηρεσίες Πολυτελείας με Οικονομικές Προσφορές

Το ξενοδοχείο a.d. Imperial Palace ανταποκρινόμενο στις προσωποποιημένες ανάγκες του κάθε επισκέπτη έχει διαμορφώσει οικονομικά πακέτα με προσφορές των υπηρεσιών του σε ιδιαιτέρα ελκυστικές τιμές.

  • Πολύ καθάρο, κοντά στο κέντρο με ευγενικό προσωπικό! Το wi-fi πολυ καλό και το πρωινό καλό
  • ValentinaSerbia
  • Μια διαφορετική νότα στην πόλη. Το δωμάτιο τεράστιο, πεντακάθαρο και ήσυχο. Η ρεσεψιόν φιλικότατη και πρόθυμη να μας εξυπηρετήσει. Η διακόσμηση μοναδική. Σίγουρα θα το ξαναεπισκευτούμε.
  • GeorgeRomania

Η βαθμολογία των φιλοξενούμενων μας τις τελευταίες 90 ημέρες

Κατεβάστε τώρα δωρεάν τον τουριστικό οδηγό Θεσσαλονίκης


Originally published at www.ad-imperial-hotel.gr.