F*te-ma la neuron, iubite !

Nici nu ştiu cum să aduc vorba de asta. Pentru că nu vreau, Doamne fereşte, să înţelegi că e vreo reclamaţie. Vreo nemulţumire sau vreun manifest de gen “bărbaţii e porci”. Departe de mine gândul. Hai să zicem că e mai degrabă (incă) un punct de vedere. Un îndreptar. Sau, şi mai bine, o scrisoare. De dragoste, dacă vrei…
Adevărul adevărat e că tu eşti bărbat, iar eu femeie. Îţi dai seama doar din asta că sunt multe lucruri care ne deosebesc. Dar este cel puţin unul cu care suntem amândoi de acord. Ba chiar îl vrem. Îl vrem atât de tare, încât în momentele alea uităm să mai şi gândim. Da, ai ghicit, e sexul. Să facem sex, să facem dragoste, să ne culcăm împreună, poţi să-i zici cum vrei tu. Nu asta e problema. Ci faptul că suntem două ”specii” diferite. Şi trebuie să facem pe dracu-n patru ca să ajungem la un numitor comun. Că la amândoi ne place, asta deja e stabilit. Dar, vezi tu, lucrurile bune nu sunt niciodată gratis. Iar mărul din vârf e cel mai bun, întotdeauna. Și dacă vrem neapărat mărul ăla, trebuie să facem şi noi câte ceva. Dacă nu-l vrei, e în regulă, nu te mai obosi să citeşti, că citeşti degeaba.
În caz că începe să te roadă puţin curiozitatea, aş vrea să-ţi spun câte ceva. Poate ţi se va părea interesant, mai ştii?

Dragul meu, ştii tu oare unde mă excit eu mai tare şi mai tare? La cap, iubire! La creieraşul ăsta care-ţi scrie acum. În punctul N, de la neuron. F*te-mă deci la el, iubire, rezultatul e garantat…
Stai liniştit, n-am luat-o razna, sunt cât se poate de serioasă. Ce caută neuronul aici? Că e distanţă mare de la cap până unde ai tu treabă. Şi doar ai inceput să cunoşti locul ăla ca pe propriul buzunar. L-ai cercetat și l-ai încercat, încât eşti sigur că nu se mai poate ascunde nimic acolo. Eşti sigur că ştii exact unde să umbli ca să aprinzi becul.
Ei, află că e puţin mai complicat. De ce? Pentru că, pur si simplu, butonul e în altă parte. Apasă pe neuron și o să vezi că nu te mint. Fă-mă să simt ce bine ţi-e cu mine.. La urma urmei, eu vreau doar să ştiu că mă doreşti.
Creiere diferite în corpuri diferite. Sex diferit. Şi ce dacă? Trebuie să fim la fel ca să ne potrivim? Mai bine facem o echipă. Eşti nerăbdător, ştiu, te simt. Și eu sunt la fel, dar ce să fac? Am pornirea mai grea. Aşa că ia-o încet, nu te repezi la miere. Că nu fuge borcanul nicăieri. Şi doar nu zic să stai până se zahariseşte. Dar hai, pofteşte, ia cu linguriţa, savureaz-o. Cere ce vrei, îndrăzneşte… Că-mi place tare când eşti mulţumit şi tu…
Ah, cum era să uit… Sexul e simplu. E ca un text bine închegat. Cu introducere, cuprins şi încheiere.Îmi place că ai grijă să nu mă laşi în coadă de peşte la sfârşit si că ne tragem sufletul în doi, exact in doi si incepem . Îmi place că-mi dai zeci de mii de senzaţii care-mi pot umple până la refuz fiecare colţişor al sufletului !
Stiu ca un barbat cu un erotism puternic masculin, isi va dori mereu varietate amoroasa. Oricat de mult ai iubi femeia care-ti este alaturi si oricat i-ai fi de devotat, vei atrage situatii si ocazii de a interactiona cu alte femei. Asta in mod natural. Ce vei face cu aceasta dorinta, este alegerea ta! Eu vreau doar ca tu sa-mi respecti corpul si sufletul !
Femeile nu traiesc pentru amor. Ele pot folosi erotismul insa ca moneda de schimb. Sensibilitatea lor este mai mare decat ar putea creierul tau logic de barbat sa perceapa. Rafinamentul emotiilor unei femei este la fel de larg precum sunt sutele de culori pe care tu ca barbat le incurci de multe ori… Femeile traiesc pentru emotii..
Cam asta e. Nu-i greu. Depinde şi de tine. Nu zic, dragul meu, că nu ştiai deja lucrurile astea. Voiam doar sa fie clar. Negru pe alb şi fără vorbe la proces. Sper că ţi-a fost de folos. În cazul ăsta nu pot decât să mă bucur. Şi dacă nu, iubire, nu-i bai. Mă duc să cânt la altă masă…

Te pup