Incalzire in pardoseala


REHAU Sisteme de incalzire prin pardoseala — întrebări frecvente


  1. Cât de mult spațiu este necesar pentru instalarea unui sistem de încălzire in pardoseală?

Încălzirea prin pardoseală este practic invizibila si nu necesita spatiu mult pentru ca ea se fixeaza sub pardoseala consumand astfel un spatiu neutilizat deobicei. Acest lucru vă oferă o mulțime de posibilități pentru proiectarea interiorului casei dumneavoastra su un aspect estetic deosebit.

2. Este posibil să se instaleze sisteme de încălzire in pardoseală în toate tipurile de constructii?

Sistemele de încălzire prin pardoseală se pot adapta la orice tip de constructie. Fie că este vorba de o constructie noua, de un spatiu renovat, sau de un spatiu mai special, cum ar fi la mansardă, demisol, etc., suprafața de încălzire se poate realiza fara prea mult efort. Cele mai mari posibilități de proiectare sunt, desigur, în cazul construcțiilor noi. Cu toate acestea, astel de sisteme de incalzire se pot monta si in locuinte vechi facand modificarile necesare. Incălzirea prin pardoseală poate fi instalata în baie, in hol, dormitoare sau camera de zi, debara sau mansarda — gradul de libertate este nelimitat in acest sens.

3. Este instalarea sistemelor de încălzire in pardoseală scumpă?

Instalarea sistemului de încălzire prin pardoseala nu este un lucru exorbitant. Se poate realiza rapid, necesita personal calificat si este foarte sigur si usor de realizat. Daca luam in calcul aceste avantaje costul nu mai este atat de ridicat. Daca vom adauga si consumul de energie termica atunci investitia se va amortiza cu succes in timp. REHAU ofera un sistem complet de incalzire prin pardoseala în care toate componentele sunt complementare — un avantaj imortant pentru pasii instalării și funcționării.

4. Ce tipuri de sisteme de incalzire in pardoseala exista?

Sistemele REHAU Easy Heat pot fi instalate in multe tipuri de constructii (umede si uscate), noi sau renovate, in camere de zi sau in bai, mansarde, dormitoare, etc. Prin urmare, exista posibilitatea de a adapta sistemul de incalzire la nevoi diverse fara eforturi prea mari!

Like what you read? Give Incalzirepardoseala a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.