Activisten over de hele wereld delen via social media de Hashtag #IRG_Out op Zondag 29 oktober om 21.00 uur.

Activisten over de hele wereld delen via social media de Hashtag #IRG_Out op Zondag 29 oktober om 21.00 uur.

Facebook Event: 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽

Doe mee op zondag 29 oktober om de eis bekend te maken dat de IRGC moet vertrekken uit Syrie en omliggende landen
Iran’s Islamic Revolutionary Guard Corps (IRGC) heeft het Bashar Al Assad regime gesteund vanaf het begin van de Syrische revolutie in 2011. De Syrische dictator heeft bij verschillende gebeurtenissen zijn dankbaarheid uitgesproken naar de hoogste leider in Iran, hem bedankend voor het redden van zijn regering. De National Council of Resistance of Iran deelde in februari 2016 al dat Iran 60.000 IRCG troepen en buitenlandse huurlingen in Syrie heeft ingezet. 
Op 1 oktober 2017 maakte Human Right Watch bekend dat de IRCG Afghaanse geïmmigreerde kinderen die in Iran wonen had gerekruteerd om te vechten in Syrië en vroegen hun direct te stoppen met het rekruteren van kindsoldaten en alle Afghaanse kinderen terug naar huis te laten gaan.
Op vrijdag 13 oktober, plaatste de US Treasure Department de IRGC op de zwarte lijst.
De Amerikaanse ambassadeur van de VN, Nikki Haley heeft keer op keer haar zorg uitgesproken over de invloed van Iran in Syrië en dat Iran ISIS niet moet vervangen. 
‘Where’s the outrage?’

US Secretary of State Rex Tillerson anticipeerde al op het einde van het gevecht tegen ISIS en vroeg de door Iran gesteunde troepen in Irak naar huis te gaan.

De theocratie van Iran is de oudste gesponsord staatsterrorisme in de wereld en haar inmenging in Syrië, Jemen, Irak en Libanon is aantoonbaar veel gevaarlijker dan de nucleaire dreiging waar regelmatig over wordt gesproken.. 
De vluchtelingencrisis waar de wereld vandaag getuige van is, is slechts een klein deel van de Iraanse inmenging en export van terreur aan de naburige landen.

Het gevaar van inmenging door de IRGC in Syrië en Irak is altijd veel gevaarlijker geweest dan ISIS. IRGC is sinds 2011 direct betrokken geweest bij het doden van het Syrische volk en heeft ook vrijelijk wapens en huurlingen gerzonden uit Irak, Afghanistan, Pakistan, Libanon en vele andere landen naar Syrië.

Het is tijd voor de internationale gemeenschap om actie te ondernemen en de IRGC uit Syrië en Irak te verdrijven. 
Doe deze zondag mee met de social media actie met de vraag/tekst : “#IRGC_Out” voor Syrië en Irak en andere naburige landen.
Neem een wit vel en schrijf hierop #IRGC_Out. Maak daarmee een selfie van jouzelf alleen of met een groep en plaats deze op zondag om 21.00 op je twitter en facebook account en gebruik hiervoor ook de hashtag #IRGC-Out en een kort bericht. Ook kan je mensen taggen in je bericht zoals: @nikkihaley @StateDept @WhiteHouse of voor de Nederlandse mensen Mark RutteDe Tweede KamerMinisterie van Buitenlandse Zaken
Tweet storm staat gepland voor 
Zondag oktober, 29, 2017
10 PM Damascus time
9 PM Paris, Berlin time
8 PM London time