El Fossar més socialista

El PSC va autoritzar la moguda dels contenidors al Fossar de les Moreres. Probablement hagi estat el seu Comissionat de Cultura, Sr. Xavier Marcé.

No cal ni dir que el respecte als morts és quelcom essencial. No veuràs mai cap sobiranista fer cap ultratge a cap fossa republicana però veiem que ja és moda ultratjar als morts catalans. Donada la situació d’histerisme annexionista, té lògica que busquin aquestes provocacions; ara bé, deshumanitzar els morts catalans no deshumanitza els morts catalans sinó a qui perpetra la deshumanització. Una llàstima.

Hi ha quelcom que m’ha cridat l’atenció. No m’esperava (sé quan ser cínic) que una part del sobiranisme acceptés aquesta deshumanització i menys (estic desbordant el cinismòmetre) venint del PSC i no pas de Barcelona En Comú. S’ha de dir que la formació d’Ada Colau és innocent aquesta vegada.

El cert és que aquest sobiranisme d’esquerres (el cinismòmetre ja ha petat) és anti convergent. Segons ells, el motiu és la corrupció de CiU. No penso valorar el fet però com la Operació Catalunya demostra, és probable que molts casos siguin fum. D’altra banda, les informacions de El País han estat posades reiteradament en dubte per @aquestfrederic, ja que amb mateixes dades han fabricat casos diferents una i altra vegada. Ja no vull entrar en que al dia d’avui no sembla que el PSC tingui menys casos de corrupció que CiU. Hi ha la possibilitat que fins i tot en tingui més. El meu argument és obvi: per què aquesta esquerra es basa en la corrupció per desgastar al govern i ho fan recolzant una altra formació que, almenys, és igual de corrupta (en el sentit d’imputacions. Condemnes caldria comptar…)?

La resposta és evident. La corrupció és només una excusa. Hom podria argumentar que no coneixen qui ho va autoritzar, però això és impossible: que el Comissionat de Cultura és del PSC és vox populi. El que pretenen és ja massa evident. Hi ha dimisions que canten massa, discursos destinats a trencar la cohesió. Són els que sempre exigeixen que no es deixi governar alhora que exigeixen al govern que governi.

El sobiranisme ha d’aprendre a diferenciar els falsos amics. Tenim l’enemic a casa i ja és molt obvi d’on vindrà la traició. Defensar un ultratge als morts catalans perpretat pel PSC és molt més del que una persona pot tolerar d’un teòric aliat. Hi ha fronteres que mai caldria traspassar. La deslleialtat és una cosa que és inevitable. La traició de qui t’és SEMPRE deslleial, evitable.

Si no depurem les línies internes no tindrem una sola possibilitat. A la CUP Barcelona i satèl.lits tenim la infàmia. Senyors, ara o mai. Almenys, amb mi no hi compteu per jugar-me absolutament res per què no vull ser apunyalat per l’esquena. Que tinguin la valentia de fer-ho de cara. Gent sense valors, no només desconeixen la lleialtat sinó que a més són uns covards.