Sådan undgår du pinlige episoder i lufthavnen

Vi kender alle det med at skulle ud af rejse, hvilket er noget de fleste glæder sig til længe. Så snart dagen for afrejse begynder at nærme sig, skynder vi os at få pakket. Men så begynder bekymringerne at dukke op. Hvordan kan man undgå en pinlig episode i lufthavnen? Det er spørgsmålet, som rigtig mange mennesker sidder med, når de skal ud at rejse. Derfor har vi skrevet nogle råd til dig og alle andre, som man kan bruge til at forberede sig på bedst mulig vis.

Pak din bagage ordentligt

Noget af det vigtigste er, at man skal huske at få pakket sin bagage ordentligt. Derfor er det vigtigt, at du får undersøgt reglerne for lufthavnen og det pågældende flyselskab, inden du begynder at pakke. Sørg for at pakke de fleste ting i din kuffert og de mest nødvendige ting i din håndbagage. Da din håndbagage bliver scannet foran dig, kan du sørge for ikke at have nogle pinlige genstande, som kan give nogle akavede blikke fra lufthavnspersonalet.

Pak dine personlige sager i kufferten

Rigtig mange mennesker har en del meget personlige sager, som de ikke kan undvære. Derfor bliver de også medbragt på rejsen. Hvis du eksempelvis har noget sexlegetøj, som du gerne vil have med dig, skal du huske at pakke det ordentligt. Hvis du pakker det i håndbagagen, kan lufthavnspersonalet godt finde på, at skulle undersøge det nærmere. Derfor er det en god idé at pakke dit sexlegetøj i kufferten, hvis du kan undvære det så længe. Hvis dit sexlegetøj på den ene eller anden måde kan vibrere, skal du også sikre dig, at det ikke sker i kufferten. Du kan enten tage batterierne ud eller købe noget sexlegetøj, der har en ekstra lås. På den måde kan du slippe for unødvendige pinlige episoder, som inkluderer dine meget personlige sager. Det sker nemlig meget ofte, at en ellers uskyldig vibrator, kan lige noget potentielt farligt i en scanner, hvorefter den skal undersøges nærmere.

Ha’ de rigtige ting på dig

Mange finder det pinligt, når metaldetektoren begynder at bippe i lufthavnen. Derfor kan du forberede dig hjemmefra, ved at tage det rigtige tøj på og have de rigtige ting på dig. Hjemmefra kan du sørge for at undlade tøj med for meget metal. Hvis du har for meget metal på dig, kan det komme til at tage ekstra lang tid for lufthavnspersonalet at gennemsøge dig. Inden sikkerhedskontrollen kan du sørge for at tømme dine lommer i din håndbagage, så du og lufthavnspersonalet heller ikke skal bruge tid på det. Når det bliver din tur, kan du sørge for hurtigst muligt at følge de regler og tage alt af, som der står på skiltene.

Ikke for meget alkohol

Når du er ankommet i lufthavnen, finder du hurtigt ud af, at der er lang tid til afgang. Derfor kan man hurtigt komme til at finde en cafe, kiosk eller bar. Når det er fundet, skal du prøve at undgå at drikke for meget alkohol. Hvis du får drukket for meget alkohol, forsvinder ens hæmninger meget hurtigt. Det betyder, at du hurtigt kan komme til at skabe nogle pinlige episoder, som du hurtigt vil komme til at fortryde. Hvis du er for fuld, kan du i øvrigt blive forbudt overhovedet at komme ombord på flyet.

Opfør dig normalt

Noget at det bedste du kan gøre er at opføre dig normalt. Hvis du er meget bange for pinlige episoder i lufthavnen, skal du også prøve så vidt muligt ikke af skille dig for meget ud. På den måde vil de færreste mennesker egentlig lægge mærke til dig. Uanset om du er i lufthavnen eller om bord på flyet, kan du undgå at lave for mange upassende jokes, gøre ting imod reglerne og generelt være meget upassende. På den måde kan du helt undgå de værste pinlige episoder i en lufthavn.

Like what you read? Give Jan Jacob a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.