Aktmodeller — gruppe Mand. 6 juni. Øygarden

Nå haster det sinnsykt. Vi får gode forhold og jeg trenger aktmodeller til Norges “største” aktfoto i havgapet i Øygarden i morgen. DEL PLEASE !!!

Sist tur i Øygarden resulterte i dette bildet

I morgen ser nemlig ALT ut til å klaffe med været, og skal du noen gang vurdere å ta steget å stå aktmodell, — Så er dette kvelden å gjøre det på!

Jeg trenger damer, MAANGE damer! Så om du har en venninne, eller søster — så ta henne med og bli med i et prosjekt uten sidestykke. Det er ventet 18 grader og nesten vindstille. Så det vil bli en perfekt opplevelse.

Plassering: Jeg avslører først endelig plassering til de som ønsker å bli med, så vi slipper “lokale fuglekikkere”. Men vi skal til området Turøy. Nøyaktig oppmøte adresse sendes til de som blir med.

Tid: Vi kjører fra NHH kl 19 — og turen ut tar ca 45 minutter. Vi har full bil, og venner oppfordres til å kjøre sammen, slik at vi unngår å okkupere parkeringsplasser.

Bakomfilm…: Marius Simonsen er utdannet fra NorOff Film / Media og kommer til å lage bakomfilm på settet. De som IKKE ønsker å stille opp på dette, vil selvsagt ikke bli med :D Marius jobber parallelt med meg og gjør “sin egen greie” :D

Hva trenger jeg ?
Jeg trenger personer med helt normale kropper i alderen 19–29 år. Personene vil bli relativt små i bildet og vanskelig å kjenne igjen. Jeg ønsker personer som er fri for tattoos, men små tattoos går bra. Det er IKKE krav til høyde eller vekt. Dersom du er barbert nedentil, er det OK. Har du hår — så BEHOLD DEM.

På tross av at personene er små — er det ønskelig at deltakere har Makeup som gjør at øyne fremheves. Du tar på vanlig fest makeup.

Hva må du ha med?
Du trenger klær som er LØSE av typen løs joggebukse og genser. Du kan IKKE ha BH på fra kl 1700. Dette er for å unngå merker. Du bør ha joggesko og sokker som heller ikke har stramme strikker rundt ankel. (Merker her og).

Du bør ha med drikkeflaske og litt tålmodighet. Vi holder på til 2230 med de siste bildene.

Send en melding inn om du ønsker å være med. Jeg trenger svar ASAP og oppfordrer deg til å dele denne lenken. Tagg gjerne en venn i kommentarfeltet på FB som du kunne tenke deg å ha med. Dersom du IKKE kan tenke deg å stille, så IKKE tagg noen. Bare del……

Får VI dette til, så kommer det til å bli et av de aller vakreste akt-bildene Norge og Europa har sett. Vær modig…… ikke stå på sidelinjen. BLI MED

Aller beste hilsener — Bjørn R ;-)

Like what you read? Give Rossland’s rare verden a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.