LáttamAPP — Hivatalos alkalmazás

Az utóbbi időben nagyon kevés idő volt arra, hogy írjak, de mivel mostanában egyre többször gondoltam arra, hogy kellene, így most megteszem. Igazából lett volna idő, hiszen mindig van arra, amire az ember szeretné, hogy legyen…

Ezen lépjünk is túl. A lényeg, hogy a ritkán rendelkezésre álló szabadidőmben elkezdtem kicsit átgondolni, hogy mit szeretnék kezdeni a lattam.hu-val. Jelenleg egy szép 403-as hiba fogadja a kedves látogatókat, ez hamarosan már nem így lesz.

A weboldal, amit a domain alá terveztem egyelőre nem fog kikerülni, viszont helyét átveszi valami egészen más. A közeljövőben letölthetővé válik majd az oldalról a LáttamAPP, aminek a célja ugyanaz lesz, mint az oldalé lett volna: egy mindenki által elérhető alkalmazásban egy helyre gyűjteni a legfrissebb filmes híreket és információkat, valamint egy magyar filmes közösséget építeni. Ezeket pedig megfűszerezzük sok-sok izgalmas funkcióval és lehetőséggel.

Több információt nem is adnék ki, viszont egy képpel tudok szolgálni, de jó tudni, hogy ez még javában a készülő, béta verzióból lett kifényképezve.

LáttamAPP Béta

A project már csak azért is izgalmas, mert általa rengeteg új dolgot tanultam, mind ES6, mind React mind pedig Redux fronton. A tapasztalatok megérnek majd egy külön irományt, most gondoltam beszámolok róla, hogy valami készül…

A single golf clap? Or a long standing ovation?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.