“Mensen verwachten het niet van mij. Dat geeft mij een kick.”

Philo Leemans, Lead developer - 24 jaar.

Hoe gaat de voorbereiding voor de Mud Masters?

Goed. Ik ben serieus begonnnen met trainen in juni. Ik train nu 3 keer per week. Twee keer in de gym en 1 keer loop ik hard. Ik loop 26 september de 16 km samen met 3 vrienden. Het helpt wel dat ik hem samen met vrienden ga lopen. We zitten in hetzelfde schuitje - voor ons is het allemaal de eerste keer. Dat is dus best spannend, maar we hebben er ontzettend veel zin in. Kom maar op!

Philo Leemans

Let je bewust op je voeding?

Mwah. Qua eten wel. Drinken wat minder. Ik woon ongeveer op het Leidseplein dus er is veel verleiding om me heen. Hahaha. Ik probeer doordeweeks wel gevarieerd en gezond te eten, maar in het weekend ga ik nog regelmatig los. Ik sta nog vaak in de kroeg tot 04:00 uur te feesten. Is dat fout? Het moet voor mij wel leuk blijven.

Dat klinkt als een druk leven….

Ja, dat klopt. Ik ben weliswaar nog maar 24 jaar, maar geef leiding aan 4 IT’ers. Dat is dus best heftig naast het sporten en mijn sociale leven. Op mijn veertiende begon ik als ICT’er te freelancen. Ik heb dus al 10 jaar werkervaring ondanks mijn jonge leeftijd. Ondertussen werk ik als Lead Developer bij een online marketingbureau. Ik houd van uitdagingen en ga deze niet uit de weg.

Lopen veel collega’s de Mud Masters?

Ik ken niet veel ICT’ers die ook de Mud Masters lopen. Wel jongens die ook creatieve online beroepen hebben. Designers, front-enders, dat soort werk. Mensen verwachten het niet van mij. Dat geeft mij een kick.

Monsterboard interviewt in de aanloop naar 26/27 september deelnemers van de Mud Masters. Volg Philo en andere deelnemers ook op Monsterboard. #WordEenMonster