Bliv godt kørende som selvstændig butiksejer: Find ledige butikslokaler i København

Går du som så mange andre med drømmen om at blive selvstændig butiksejer, men har svært ved hvor du skal starte og hvor du skal slutte? 
Så læs Lokaleportalens nyeste blogindlæg: https://www.lokaleportalen.dk/blogs/ledige-butikslokaler-i-koebenhavn-hvor-og-hvordan-du-finder-dem.aspx, der guider dig gennem processen.

I blogindlægget råder Lokaleportalen dig bl.a. til at gøre dig en række overvejelser såsom “er min butik konkurrencedygtig og hvordan kan jeg adskille mig fra mine konkurrenter?”
Derudover får du svar på hvor og hvordan du skal finde ledige butikslokaler i København. Og som det fremgår af Lokaleportalens blogindlæg behøver det slet ikke at være så tids- og ressourcekrævende at finde ledige butikslokaler i København. 
Hos Lokaleportalen kan du få en samlet oversigt over ledige butikslokaler i København og oprette en søgning, så du får direkte besked, når der kommer butikker på markedet, der matcher dine søgekriterier.

Søger du butikker andetsteds i landet, råde du til at læse Lokaleportalens blogindlæg: https://www.lokaleportalen.dk/blogs/ny-guide-find-den-rette-butik-til-leje.aspx , der guider dig til at finde den rette butik til leje

Optimer din butiks synlighed

En af de væsentligste pointer i Lokaleportalens blogindlæg er netop at du har fokus på markedsføringen af din butik. Sørg for du er synlig!
Her tænkes der både ift. annoncering og eksponering på internettet og sociale medier, men også i fysisk forstand.
Så gør dig overvejelser om hvordan du kan adskille dig fra din nabobutik. 
Hvad med en ny facade eller udsmykninger butiksvinduet? 
Eller måske du kan tilbyde dine kunder noget ekstra? 
Du kan afholde events eller popups eller servere en frisk kop kaffe mens gæsterne venter.