Interpolis maakt misbruik van kankerpatientje.

In Mei 2015 krijgen wij bericht van de onderbuurvrouw dat er water uit het plafond komt. Geschrokken hebben wij direct een loodgieter ingeschakeld om dit op te lossen.

Uit uitgebreid onderzoek bleek dat het niet bij ons vandaan kon komen, maar dat onze keukenvloer wel geheel verzadigd was met water, en onze bovenliggende houten vloer was begonnen met rotten.

Onze loodgieter ging vervolgens bij het naastliggende pand aan de deur, en daar vertelde de bewoonster dat haar verhuurder al op de hoogte was van de lekkage die zijn oorsprong vond in de kitranden van de badkamer. Een loodgieter was al ingeschakeld om dit te verhelpen. (De badkamer van verhuurder dhr. De Vries grenst aan onze keuken.)

Op het moment dat dhr. J.P. de Vries de oorzaak hersteld heeft, blijkt het bij ons en de onderburen direct niet meer te lekken. Gelukkig!
We hebben telefonisch contact gehad met dhr. De Vries, en die zei; “Stuur maar op naar mijn verzekering dan komt het wel goed”.

Hoewel het voor iedereen “glashelder” is, blijkt Interpolis zijn eigen slogan niet zo serieus te nemen en zich als een typische, op winst bejaagde verzekeraar zich te gedragen.

Hoofdbehandelaar S. Taouil heeft elke mogelijkheid aangegrepen om onze zaak te frustreren, te rekken, steeds met nieuwe eisen te komen, toezeggingen doen en niet nakomen, om vervolgens uitspraken te doen die duidelijk maken wat hun intenties zijn: Net zo lang doorgaan met frusteren totdat wij het bijltje er bij neer zouden gooien
En dat alles nadat wij haar hebben aangegeven dat we momenteel onze energie liever steken in onze dochter, die eens in de drie weken een heftige chemokuur krijgt om haar te genezen.

Nu er waarschijnlijk ook wat wrevel is tussen dhr. De Vries en Interpolis over de dekking, geeft ook dhr. De Vries inmiddels niet meer thuis, en heeft in dit gehele proces zelfs een moment de lekkage ontkend.

Onvoorstelbaar. Wij dus maar weer in de weer met getekende verklaringen van loodgieters, verklaringen van dhr. De Vries gedaan tegen de andere buurvrouw staan op schrift en zijn ingediend. U begrijpt dat dit een hoop zorgen zijn die wij nu niet kunnen gebruiken.

Heel erg beschamend dat Interpolis zo met relatief eenvoudige schades omgaat, en misbruik maakt van onze situatie.

Hopen dat een schandpaal Interpolis wellicht tot inzicht laat komen, en/of de verantwoordelijke op deze praktijk aanspreekt… Zodat wij ons weer kunnen richten op de gezondheid van onze dochter.

Onderliggende stukken (beschamende mailtjes) zijn ter inzage beschikbaar.