Ludian henkilöstöesittelyt:

Riitta Jätinvuori

Miten määritellään hyvä tiimipelaaja? Jos hyvällä tiimipelaajalla tarkoitetaan työntekijää, joka lannistumattomasti piristää kollegojen työpäivää ja vastineetta auttaa muita työntekijöitä saavuttamaan omat tavoitteensa, niin Riitta Jätinvuori olisi henkilö, jolta oppia. Hän on aina ensimmäisenä aamulla paikalla avaamassa ovet ja keittämässä kahvia ja usein lähtee viimeisenä työpäivän jälkeen kotiin. Häneen on helppo tutustua ja hänen rehellisyyteensä voi luottaa. Hyvän tiimipelaajan lisäksi, häntä voi kutsua myös aidosti hyväksi ihmiseksi.

Kun häneltä kysyy kysymyksen, mitä työnkuvaasi kuuluu, vastaus on ytimekäs, mutta täyttä asiaa: ”Asiakaskontaktoiminen, informoiminen digipalveluista”. Asiat ovat niin kuin ne sanotaan. Sama heijastuu hänen osaamisessaan työssään. Asiakkailleen hän etsii juuri parhaat ratkaisut täsmällisesti ja selvästi.

-Asiakasta pitää palvella hyvin, löytää ne tarpeet, mitkä asiakkaalla on. On myös tärkeää muistaa asiakaskohtaisuus — eli yksilöllisesti kuunnella asiakkaan tilanne ja toiveet, jonka jälkeen vasta pystytään yhdessä löytämään parhaat digimainontaratkaisut kyseisen yrityksen tarpeisiin.

Riitan asiakkaat tuntevat hänet varmasti uskollisena sekä luotettavana auttajana. Hän tekee kaikkensa tehdäkseen asiakkaansa tyytyväisiksi ja varmistaa aina itse, että kaikki toimii niin hyvin kuin mahdollista.

-Päivä on ollut hyvä silloin, kun kaikki menee hyvin — kun asiakas on tyytyväinen, niin minä olen tyytyväinen. Tuntuu hyvältä saada asiakkaalta kiitokset. Eniten olen työssäni oppinut erilaisista yrityksistä ja toimialoista. Olen tehnyt media-alalla töitä vuodesta 2003 ja siinä ajassa olen tarjonnut nettimainontaa monelle yritykselle. Välitän asiakkaistani aidosti ja pyrin aina takaamaan heille sitä palvelua, jota he haluavat. Meillä Ludialla asiakkaista huolehditaan aidosti. Siksi tänne alunperin tulinkin töihin. Täällä oli todella mukava työporukka ja tiesin, että näiden kollegojen kanssa pystymme oikeasti luomaan asiakkaille arvoa tuottavan kokemuksen.

Kyllä Riitta kotiinkin välillä ehtii. Hän nauttii erityisesti pihan- ja puutarhanhoidosta. Kasvihuoneessaan hän kasvattaakin kurkkuja ja tomaatteja ja välillä jopa hemmottelee toimiston väkeä tuomalla omasta maasta nostetut vihannekset myös konttorin keittiöön.

-Olen aina halunnut oppia tekemään käsillä kaikkea. Olisin kiinnostunut oppimaan kaikenlaisia rakennustöitä. Jo nyt maalaan ja askastelen kaikkea. Tykkään suunnitella ja sisustaa! Vapaa-ajalla tulee myös ulkoiltua paljon.

Mikä on viimeksi lukemasi kirja?

-Pidän dekkarien lukemisesta, niin se taisi olla joku Mankellin dekkari.

Kuka on esikuvasi?

-Isoäitini. Hän oli sinnikäs nainen!

Mikä on lempivuodenaikasi?

-Syksy

Riitta, suunnitelma vai improvisaatio?

-Improvisaatio

Kaupunki vai luonto?

-Luonto

Empaattinen kuuntelija vai tilanne haltuun?

-Tilanne haltuun!

Sininen vai punainen?

-Sininen.

Julkaisemme nyt syksyllä viikottain henkilöstöesittelyjä. Riitta Jätinvuori oli järjestyksessä kolmas.
Siljan esittelyn voit lukea täältä:
http://bit.ly/2fQEVH7
Ja Tomin täältä: http://bit.ly/2g7e5dT

Seuratkaa Digikumppani Ludian sosiaalisen median kanavia pysyäksenne perillä henkilöstöpäivityksistä!

www.ludia.fi
Facebook: @digikumppaniludia
Twitter:
Digikumppani Ludia
LinkedIn: LUDIA | Suomen Luettelomedia Oy

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.