Alege Viitorul În /pas/ cu Maia Sandu

Stimate cetățean, Republica Moldova merge pe o cale greșită. Fiecare dintre noi realizează că trebuie să ieșim din impas cât mai degrabă. Statul nostru a devenit captiv unor interese de partid încă din 2009. Ambițiile personale, egoul și aspirațiile financiare ale unor politicieni au uzurpat statul. Poporul a fost sărăcit cu peste un miliard de euro de către personaje care trebuie să răspundă cu prisosință pentru faptele comise. Am lansat o pagină personală — îmi propun să informez societatea și să identific adevărații patrioți ai țării. Accesează acum site-ul sau citește manifestul în continuare.

Accesează site-ul acum

În aceste momente te încurajez să menținem calmul, să oferim spațiu de manevră actualilor cârmuitori — să demonstreze de ce sunt în stare. Ține minte, poate fi mai rău decât atât. Republica Moldova are nevoie de instituirea rapidă a unui guvern. Cei care se vor împotrivi creării unui nou guvern sunt dușmanii țării și doresc să rămânem în mocirlă. Reiterez, oricare ar fi candidatul la poziția de prim-ministru trebuie acceptat cu răbdare și chibzuință. Altfel, țara va fi aruncată într-un haos total în care luptele de stradă, vandalismul și debandada vor fi la ordinea zilei. Prin urmare, vom aștepta momentul oportun, care se apropie pe zi ce trece.

Pe parcursul primăverii anului 2016 vor avea loc schimbări majore în Republica Moldova. Mă bucur că un mare număr de alegători au încredere în ceea ce spun. Această încredere se datorează verticalității constante de care am dat dovadă. Voi avea nevoie de aportul și susținerea fiecăruia. Vizitează site-ul maiasandu.com și completează formularul. Echipa mea va lua legătura pentru a stabili cum putem dezvolta o relație frumoasă care va rezulta în schimbarea cursului istoric al țării noastre. A mai rămas puțin timp, accesează site-ul, participă acum până nu e prea târziu. Moldovenii doresc un președinte just. Împreună vom ridica Moldova din genunchi. Alege viitorul!

Cu respect,

Maia Sandu

21 Decembrie 2015

Like what you read? Give Maia Sandu a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.