*Vers Vlees*

Over mijn eerste week bij Intracto

“Voor diegenen die zich afvragen wie ‘die nieuwe’ is: Hi, ik ben Merlijn Coppens en ik ben sinds maandag jullie nieuwe SEA-marketeer bij Intracto. Je kan me vinden op Twitter en Linkedin (of aan mijn bureau) 
En als er iets is dat ik voor je kan doen - just ask
Happy to help!”

Op deze manier heb ik mezelf voorgesteld op mijn 1e werkdag bij Intracto in Herentals. Nu, 1 week en 18 tassen koffie later is mijn agenda al behoorlijk goed gevuld met doorlopende opdrachten en heb ik al meer bijgeleerd dan ik op voorhand had verwacht .

Of ik kan zwemmen?
Tijdens mijn sollicitatie kreeg ik te horen dat ze me in’t diep gingen gooien om te kijken of ik kan zwemmen. Die belofte zijn ze nagekomen. En ik vind het zelfs nog plezant ook. Uitgedaagd worden. En heel veel is nog nieuw, dus het is bijleren bijleren bijleren. En dat snappen ze hier: onder het moto “stilstaan is achteruit gaan” zitten er bij Intracto allemaal knappe koppen bij elkaar die elk expert zijn in hun eigen vakgebied. Er zijn zelfs een aantal bij die soms lezingen geven op conferenties (van onder andere Google-say what?!). 
De kruisbestuiving van kennis en kunde binnen elk team zorgt voor een leuke sfeer waarin iedereen wel iets nieuws kan bijleren. 
Die manier van werken zorgt ervoor dat Intracto zichzelf blijft ontwikkelen en uitdagen. Zo heeft het bedrijf bijvoorbeeld sinds kort een apart designteam dat op zichzelf staat. Al deze vooruitgang gaat natuurlijk gepaard met de nodige groei. Het bewijs: 22 extra mensen afgelopen jaar. Mezelf incluus.

Small step-Giant leap

“Werken”- Het klinkt erger dan het is. En het is een grote stap voor mij geweest- zeker aangezien ik eind juli nog niet goed wist wat nu juist mijn masterplan was voor de toekomst (Meer daarover vind je in mijn vorige blogpost). Ik kan enkel zeggen dat ik blij ben met mijn keuze en dat ik me hier op mijn plaats voel. En 1 ding staat vast: Het is een avontuur waarvan ik het laatste nog niet heb meegemaakt.

I’ll keep you posted.

En nu terug aan het werk ;)