Мрія, яку ми можемо здійснити

NEM Ukraine community blog
3 min readDec 4, 2018

--

У кожної дитини є новорічна мрія, але найяскравіше вона у тих дітей, хто знає, що наступний Новий Рік для них може вже не наступити. Це діти, які страждають від важких і часом невиліковних захворювань, такі як пацієнти дитячого онкологічного центру «Дача». Всі вони різного віку, у них різний характер, вони з різних регіонів України, але у всіх них один і той же діагноз — рак. І нехай не в наших силах вилікувати цих дітей, але ми можемо виконати їх мрії, ставши для них Святим Миколаєм або Дідом Морозом.

Крім своїх власних мрій у пацієнтів онкоцентру «Дача» є і одне спільне бажання — ігрова приставка, яка допомогла б їм відволіктися від процедур, переживань і болю. До того ж, на думку сучасних медиків, ігротерапія має позитивний вплив під час реабілітації та лікування, розвиваючи такі якості, як концентрація, самоконтроль, повсякденні навички читання, мислення в багатозадачному режимі, а також підвищення загального рівня інтелекту.

Для всього цього команда проекту Cryptoheroes потребує 27 804 гривень або близько 1000 доларів. Всі кошти, які будуть зібрані понад цієї суми, будуть спрямовані на вирішення ще однієї проблеми, що стоїть перед онкоцентром «Дача» — будівництво власного будинку, адже зараз центр розташовується в орендованому приміщенні, де одночасно може проживати всього лише шість сімей, що дуже мало у порівнянні з кількістю пацієнтів, що потребують такої допомоги.

Тривалість проекту — 10 днів. З 1го по 10те грудня.
На даний момент (04.12.18) зібрано більше половини суми. (оновлення: станом на 05.12.28 зібрано повну суму) Прогрес збору ви можете спостерігати в режимі реального часу на сайті проекту.

Ми закликаємо всіх приєднатися до проекту, зробити цей світ трохи добрішим і щасливішим, адже що може бути краще, ніж здійснилася мрія дитини.

Всі питання ви можете задати нашому телеграм-каналі https://t.me/NEMUkraineOfficial, а новини та звіти про хід проекту будуть публікуватися в телеграм-каналі https://t.me/NEMUkraine

Корисні посилання

Сайт проекту Cryptoheroes

NEM Ukraine

Українська Біржа Благодійності

Центр “Дача”

Криптовалютна біржа KUNA

Сервіс Open Apostille

--

--

NEM Ukraine community blog

NEM is an open-source, developer-friendly smart assets blockchain platform for businesses launched early 2015.