Як стати Криптогероєм (інструкція з пожертви)

NEM Ukraine community blog
3 min readNov 30, 2018

--

Стати учасником проекту Cryptoheroes дуже просто. Для цього достатньо лише перерахувати будь-яку суму в криптовалюті ХЕМ на наступну адресу гаманця проекту: NAYBFUQC47P3NQ5TISWLQMHLS5FRU5ZUIGNMFQTB

Якщо ви вже є власником ХЕМ, то вам необхідно увійти в свій гаманець, відкрити вкладку “відправка” і вказати адресу гаманця проекту і суму, яку ви бажаєте пожертвувати. Також ви можете надіслати текстове повідомлення, що буде відображено у переліку пожертв.

Також ви можете надіслати ХЕМ з біржових майданчиків, де торгується ця криптовалюта. Повний список бірж можна знайти тут.

Якщо ж у вас немає ХЕМ, то процес займе трохи більше часу, але не буде складним. Найпростіше використовувати кріптовалютную біржу kuna.io. Перш за все вам буде необхідно створити обліковий запис. Для цього:

1) Перейдіть на сайт https://kuna.io

2) Натисніть “Зареєструватися”

3) Потім заповніть необхідні поля. Електронна пошта повинна бути реальною, так як на неї прийде лист з активацією аккаунта. Пароль потрібно ввести латиницею.

4) Після введення даних і натискання кнопки “Зареєструватися”, ви відразу потрапите в особистий кабінет біржі.

5) Для продовження роботи, необхідно активувати обліковий запис. Вам на пошту прийде лист з активацією наступного вигляду:

6) Після цього вам буде необхідно поповнити свій гривневий баланс і обміняти гривні на ХЕМ. Як це зробити, детально зазначено на сайті біржі KUNA.

7) Далі перераховуємо монети ХЕМ на гаманець проекту. Для цього переходимо до меню Активи — ХЕМ — Вивести. Додаємо гаманець для виводу (вказуючи гаманець проекту) та позначаємо бажану суму.

Корисні посилання:

Криптовалютна біржа KUNA

Сайт проекту Ctyptoheroes

NEM Ukraine

Офіційний канал новин NEM Ukraine

Офіційний telegram-канал NEM Ukraine

YouTube канал NEM Ukraine (навчальні відео)

--

--

NEM Ukraine community blog

NEM is an open-source, developer-friendly smart assets blockchain platform for businesses launched early 2015.