Ігрові проекти на NEM презентовано на виставці Taipei Game Show 2019

NEM Ukraine community blog
3 min readJan 26, 2019

--

Одним з нестандартних, але перспективних способів застосування технології блокчейн є його гейміфікація, або використання у комп’ютерних іграх. Деякі розробники використовують його для створення торгових майданчиків, де гравці можуть обмінюватися досягненнями і предметами, деякі монетизують свої продукти, а хтось просто використовує блокчейн-платформи для створення своїх ігор.
Не є винятком і блокчейн NEM, вже використаний для створення цілого ряду ігор, які були презентовані командою NEM Taiwan на виставці Taipei Game Show 2019.

1) Pacnem Game
Знайомий усім Пакмен тепер на NEM. Цей проект використовує технологію блокчейн для ідентифікації гравців, перерахування мозаїк проекту, а також для зберігання у блокчейні даних про рекорди і про сам проект. Як заявляють самі творці гри, метою проекту було показати, наскільки легко використовувати блокчейн NEM для використання в ігрових та бізнес-додатках, а також для залучення спонсорів і рекламодавців.

2) PuriPets
Проект студії GameFix, розташованої у Новій Зеландії та сфокусованої на створенні “кріптоігр”. Як кажуть самі розробники, “наша мета — створення класних ігор для спільноти NEM”.
PuriPets є ізометричним платформером, головний герой якого досліджує загадкову країну в пошуках прекрасної принцеси. Під час своїх пригод йому також потрібно знаходити яйця різних монстрів, здатних допомогти удосягненні мети. Як внутрішньоігрова валюта проект використовує “діаманти”, щоможна придбати за курсом 1ХЕМ = 10 діамантів. Гравці можуть використовувати їх для взаємодії з ігровими предметами і придбання поліпшеного спорядження, такого необхідного для порятунку принцеси.

3) Krypto Football
Карткова гра, де учасники можуть збирати і викуповувати на аукціонах картки футбольних гравців та команд. На сьогоднішній день в грі доступні національні збірні, щовзяли участь в Чемпіонаті світу 2018, а також Прем’єр-Ліга Англії, Серія А Італії, Перша ліга Франції і La LIGA Іспанії. Найближчим часом розробники обіцяють ввести ряд нових команд і функцій, тому рекомендуємо шанувальникам футболу стежити за оновленнями Krypto Football.

4) MATCHnem
Гра з серії “три у ряд”, створена спільними зусиллями вищезазначеної студії GameFix і NEM. Гравцям належить збирати в одну лінію логотипи NEM одного кольору, заробляючи зірочки. Незважаючи на свою уявну простоту, вона здатна захопити не на одну годину. P.S. А ще в ній є ніндзя)

5) X-Game
Напевно, самий незвичайний ігровий MMORPG проект, автори якого описують його як блокчейн-планету, заселену кріптоістотами, створеними гравцями в повній відповідності з генетичними законами Менделя. До того ж, команда проекту анонсувала свою власну концепцію P2E (play to earn), завдяки якій “гра стає інструментом для збільшення заощаджень гравця”. Так це чи ні, ви можете перевірити самостійно …

Оригінальний матеріал NEM Taiwan

Сайт: https://nem.io
Telegram:
https://t.me/NEMUkraineOfficial
Instagram:
https://www.instagram.com/nem_ninja_ua
Facebook:
https://www.facebook.com/NEMUkraine

--

--

NEM Ukraine community blog

NEM is an open-source, developer-friendly smart assets blockchain platform for businesses launched early 2015.