kuzey kore’ye müdahale falan mümkün değil onu geçelim de, bunu savunan alçakları anlamakta zorluk çekiyorum.

ne yapmış kuzey kore? başka ülkeleri işgal edip o ülkenin 1 tane insanını mı öldürmüş? bakın yapılmışı var, abd denilen suç örgütü barbarca bir şekilde ırak’ı işgal etti ve 1 milyon insanı öldürdü. aynı suç örgütü afganistan’ı işgal etti ve onbinlerce insanı katletti. afganistan’da pakistan’da her yıl onlarca düğün törenini dronlar ile “yanlışlıkla” vurur bu örgüt. işin ilginci saldırdığını iddia ettiği taliban örgütünü kuran abd’nin kendisidir.

aynı suç örgütünün başını çektiği çete suriye’de 300 bin kişinin ölmesine, milyonlarca kişinin evini kaybetmesine sebep oldular. suriye’de ışid denilen insanlık düşmanı örgütü kuranın abd olduğu yine başkanları tarafından itiraf edilmiştir.

hiç kimseye bir suçu olmayan kuzey kore’ye saldırı goygoyu yapan yamyamlar, yavşaklar, ahlaksız, gözü dönmüşler, akıllarından bir kere dünyanın en barbar organizasyona, abd’ye müdahaleyi geçirdiler mi acaba? sanmıyorum.

o ikiyüzlü demokratlığınızı yerim sizin ibişler.

edit: (bkz: #66906854) şu mesaj bana yazıldığı için cevap vermek istedim, “dangalak” denmiş bir de. mesele benim kuzey kore’de doğmak isteyip istemememle alakalı değil, istemezdim elbette, amerika’da da doğmak istemezdim. ama bunu tartışmıyoruz. konu şu: kuzey kore, kuzey korelileri ilgilendirir. dünyanın en barbar organizasyonu abd’yi değil, seni de değil kardeşim. yok illa ki kuzey kore’ye saldırılmasını savunuyorsan, kriminal, barbar bir devlet olan abd’ye saldırılmasını neden savunmuyorsun. emin olun kuzey kore’ye gelene kadar geçmişleri ve şimdiki zamanları barbarlık, kan, vahşet dolu olan o kadar çok devlet var ki kuzey kore yanlarında melek gibi kalır, açıkçası ben kuzey kore’nin hiç bir ülkeyi işgal ettiğini, o ülkenin milyonlarca vatandaşını katlettiğini duymadım, anca “eniştesini köpeklere yedirmiş” şeklindeki yalanlar. asıl sorunu anlamakta zorlanıyorsunuz. abd dünya’da kendi kontrolü dışında bir ülke kalmasını istemiyor ve bu yüzden türlü türlü yalanları önümüze sürerek (eniştesini köpeklere yedirmesi gibi bir sürü saçmalık) kuzey kore ile ilgili beynimizde bir dehşet algısı yaratmak istiyor, kara propoganda yani, ama mesela geçen sene amerikalı polislerin bir adamı boğarak öldürdüğü videoyu izledik, adam son nefesini “nefes alamıyorum” diyerek verdi, videosunu izledik diyorum, “eniştesini pişirip yemiş” tipli bir goygoy değil yani, canlı yayında boğdular adamı.

beynimizde asıl dehşet uyandırması gereken kuzey kore gibi kimseye zararı olmayan, garip, kendi halinde, içine kapalı ve belki de bize göre saçma sapan bir devlet değil; abd, ingiltere, nato gibi kitlesel katliamlarını çok iyi bildiğimiz barbar kuruluşlardır, gözümüzün önünde yaptılar, beraberce izledik, ama bir çoğunuz galiba unutmuşsunuz, yine abd önünüze ne koyarsa onu yiyorsunuz.

bunu anlamamanızı anlamıyorum.

)
    NaBerkemal

    Written by

    Hegel Diyalektiğinin Materyalist Dostu