Фонд Anoma виділить 10 мільйонів токенів NAM в рамках першого раунду RPGF Community Builder від Namada

tr0uva1lle
2 min readNov 5, 2023

--

Відповідно до своєї основної місії щодо захисту цифрової приватності, Namada рада оголосити про свій перший в історії раунд ретроактивного фінансування суспільних благ (RPGF) для Community Builders.

Ця ініціатива має на меті визнати та нагородити перших учасників “Програми побудови спільноти Намади”, фізичних та юридичних осіб, які зробили значний внесок у реалізацію місії та цілей протоколу.

Фонд Anoma Foundation підкреслює свою прихильність цій справі, виділяючи 10 мільйонів токенів NAM гідним одержувачам в цьому раунді RPGF. Цей розподіл буде частиною запропонованого генезисного блоку для мейннету Namada, що слугуватиме визнанням тих, хто підтримував проект з самого його зародження, включаючи валідаторів, які брали активну участь у ранніх публічних тестових мережах.

Подяка раннім валідаторам

Валідатори, які брали участь у ранніх тестових мережах Namada, вирішували проблеми, що виникали, та виявляли проблеми мережі, вважаються ключовими членами спільноти Namada.

Цим учасникам рекомендується подати заявку на участь у цій програмі. Відповідність критеріям буде визначено в процесі експертного оцінювання, що забезпечить підхід до розподілу винагород, орієнтований на спільноту.

Про протокол Намада

Окрім своїх технічних можливостей, Namada існує як комплексна екосистема, зосереджена на модульному забезпеченні приватності та фінансуванні приватності як суспільного блага. Мережа включає в себе такі механізми, як захищений набір винагород і спеціальний механізм фінансування суспільних благ (PGF), який дозволяє обраним керівництвом стейкхолдерам фінансувати суспільні блага в різних сферах.

Власний токен мережі, NAM, є не просто засобом підтвердження участі та управління; він відіграє вирішальну роль у приведенні стимулів спільноти у відповідність до цілей мережі.

Як долучитися до програми “Будівельники спільноти”

Для того, щоб отримати право на участь у раунді RPGF для Будівельників спільноти, зацікавлені сторони повинні подати заявку на отримання статусу “Будівельник спільноти”, виконавши наступні кроки:

  • Заповніть форму Community Builders.
  • Слідкуйте за Namada у Твіттер.
  • Приєднайтеся до сервера Namada в Діскорді.
  • Перегляньте гайд Community Builder Handbook для отримання додаткових інструкцій.

Механізм голосування

У цьому раунді RPGF у процесі голосування братимуть участь як ранні представники РГФ, так і Будівельники спільноти. Всі учасники будуть використовувати платформу Coordinape для голосування.

Будівельники спільноти матимуть 40% голосів від загальної кількості голосів, тоді як стюарди раннього РПГФ матимуть решту 60% голосів. Після завершення голосування Фонд Анома буде проінформований про результати для остаточного розподілу коштів та одержувачів, які будуть включені в пропозицію генезисного блоку.

Ключові терміни

  • Відкрита негайна реєстрація для потенційних будівельників громад. Реєструйтеся сьогодні.
  • Період збору контрибуцій для Community Builder триватиме з четверга, 19 жовтня, до неділі, 19 листопада.
  • Період голосування на Coordinape розпочнеться в понеділок, 20 листопада, і завершиться в понеділок, 27 листопада.

Цей раунд RPGF підкреслює прагнення Namada винагородити тих, хто на ранніх етапах зробив значний внесок у її розвиток. Завдяки цій ініціативі Namada прагне зміцнити свою спільноту та посилити свій курс на децентралізоване, орієнтоване на приватність майбутнє та фінансування суспільних благ.

Для отримання більш детальної інформації та регулярних оновлень відвідайте сайт namada.net та слідкуйте за Namada у Твіттері.

--

--