За мен е удоволствие

Много от хората, които познавам никога не са ми споменавали дори и думичка за това колко е важно да се трудиш и постигаш желаните резултати.

Всеки път, когато провеждам разговор с някой познат се стига до там, че се питаме: “къде учиш, какво учиш, бачкаш ли”…нека не продължавам. Това е прието като нормален разговор и никой не обръща внимание, че всеки път е същото.

Винаги когато започна темата за реализирането на цели, здравото бачкане, безсънните нощи, някак си, хората се смущават и започват да увъртат и гледат към най-близкия неодушевен предмет(трохите от хляб по устата ми, примерно).

Това да работим по 18 часа за себе си не се възприема правилно от никого и на всеки, който кажа, че това е начинът, започва да ми проточва локумите как “в нашата родина не стоят така нещата”. Във вашата дано стоят по правилния начин, пожелавам ви го! :)

Аз лично смятам, че да работим здраво е най-интересното нещо в света. “Защо мислиш така, бе, психопат?” Причината да мисля по този начин е, че ако не бачкаме здраво, какво правим тогава? Да лежим по гръб е по-яко, нали? Да се шляем по цял ден без цел е мечта в живота на МИЛИАРДИ. Под здрава работа не говоря по цял ден да стоим вкъщи и да четем по 70 книги в час, а да правим нещо, което ни обогатява и ни дарява с опит и знания, които ще ни потрябват за в бъдеще. Ако си художник, ще пътуваш и рисуваш като луд, за да си успешен и точно това ще е начинът, по който ще работиш над себе си. Ако си спортист, ще отделяш нужното време за физическата си подготовка(24 часа), за да имаш качествата на победител. Здравата работа е удоволствие, но само за тези, които искат да победят. За другите има телевизори.