being betray and not fair

Salam gaiss.. hari ni nak curi masa korang kejap. Manusia..bila ada pakej. Tak kire dia buat baik ke atau jahat. Orang tetap berpihak pada manusia jenis tu.Lain pulak dengan manusia yang kurang ade pakej ni. Heh.

Paling sedih, life sometimes not fair. Jadi apa guna hidup lagi? teruskan hidup macamana pun hidup ini memang truly despicable to us. Kadang-kadang rasa “betray” dengan orang yang paling kita sayang. Bila buat baik , balas jahat. Bila buat jahat , lokap . Adakah itu jawapan sesebuah kehidupan yang kita cari selama ni? . Kita tak sure masa depan kita , kita alami yang lebih senonoh atau getting worst then. Manusia yang aniaya seorang manusia rasanya tempat yang sesuai cuma kat neraka. Tapi , neraka dunia la. Lepastu, letakkan kite dalam rasa serba salah. Macam kite lah yang salah? mereka cuma fikir diri mereka betul. That its.

Then , rasanya kita patut pergi je. Sebab, saat kewujudan kita terasa terancam untuk mereka. Lagipun, rasanye mereka pun senyum suka melihat kite pergi. Aku tak tahu lepas tulis post ni samada aku hidup lagi aku tak. sebab hidup aku memang sedih. Allah s.w.t bila-bila boleh amek aku. Tapi tu lh, aku terlalu banyak dosa. Aku banyak berdendam. Aku harap aku diberi peluang untuk bahagiaaaaa. kbye.

Like what you read? Give A little wicked person a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.