Cand visele mele devin realitatea altora

Bucata asta e mai mult scrisa pentru mine, ca sa serveasca ca exemplu pentru ce poate sa ajunga dintr-o idee in care crezi. Nu conteaza neaparat ca s-au gandit mai multi oameni la idei similare. Banuiesc ca nu sunt singurul care a avut senzatia asta de…

I thought of that as well…

Dar trebuie sa recunosc ca executia a facut diferenta. Kudos celor care au crezut in ideea lor si s-au dedicat cu tot ce-au avut. Eu in schimb inca invat si apreciez ca oamenii astia sunt un fel de validare pentru mine sa persist, sa persist intr-o directie in care cred.

Si-acum sa vedem despre ce concepte era vorba:

Pop-up restaurant in temporary unused places:

PopUpDinner Bucuresti Un pic diferit fata de ce gandisem, dar conceptul de pop-up store adus restaurantelor e nonetheless acolo.

Tricouri disponibile temporar, legate de evenimente din perioada respectiva:

VandalClub. Asta e un 1-to-1 replica la ce m-am gandit, doar ca finisat ca proiect si facut de niste oameni foarte talentati in grafica.

Tururi pentru calatori care vor sa vada partea nevazuta a orasului:

InterestingTimesBureau. Facut nu ca aplicatie mobila, ci direct ca tururi oferite in persoana de voluntari cu experienta in partile alternative ale orasului, cu o componenta sociala.

Oh well. Ideea e ca desi ideile nu corespund exact, sunt destul de similare incat sa ma faca sa ma gandesc ce-ar fi fost daca? M-am gandit ca poate scriind o sa ma conditionez sa actionez pe viitor. We’ll see.

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.