Mely tőzsdéken támogatott az Ethereum Constantinople

Az Ethereum Constantinople rendszerszintű frissítése, amelyre néhány nap múlva kerül sor, kétségtelenül 2019 januárjának a legjelentősebb crypto történése lesz. Eredetileg 2018 novemberére tervezték, de a felmerült hibák miatt 2019. januárra halasztották.

Annak ellenére, hogy konkrét frissítési dátum nem szerepel, sokan úgy vélik, hogy az aktiválás január 16-án, szerdán történik. Lehetséges, hogy az esemény még korábban is megtörténik, amikor a blokk eléri a 7 080 000-t. Az átlagos blokk előállítási idő 15,4 másodperc alatt kevesebb, mint 44 000 blokk marad.

Várható, hogy a frissítés előtt a tőzsdék bejelentik a HardFork támogatását. Számos vezető tőzsde már hivatalosan is bejelentette támogatását az Ethereum “Konstantinápoly” számára.

A Binance, amely a legnagyobb crypto tőzsdék egyike, ezt a hivatalos blogjában tette közre és azt is tanácsolta a felhasználóknak, hogy korábban vezessék be az ETH címre az elérhető crypto valutájukat, hogy elegendő idő álljon rendelkezésre a tranzakciók feldolgozásához.

Az Hongkongi OKEx és a mongol IDAX cég tájékoztatta felhasználóit, hogy támogatják az ETH HardForkot. A frissítést megelőzően a 7 080 000 blokk összes számlájáról “pillanatfelvételt” készítenek.

A HitBTC bejelentette, hogy támogatja a közelgő HardFork-ot és biztosította a felhasználókat a coinok biztonságáról.

A Houbi Global is támogatja, amely a közelmúltban lépett be az amerikai crypto valuta világába a HBUS-on keresztül, a tőzsde a frissítéssel kapcsolatos összes technikai részt kezeli.

A Bittrex tweetelt, hogy befejezte a felkészülést, és teljes mértékben készen áll a Constantinople frissítésére.

A CEX.IO tőzsde megígérte a felhasználóknak, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy frissítse a rendszereket az összes alap védelme érdekében. Közvetlenül a frissítést megelőzően minden ETH tranzakció felfüggesztésre kerül, így az ügyfeleknek ajánlatos betéteket elhelyezni vagy visszavonni a frissítés előtt.

Hasonlóképpen jár el az Új-Zéland-i Cryptopia is, az Ethereum és az ERC-20 jelzővel ellátott tranzakciók január 14-től 18-ig felfüggesztésre kerülnek. Ezenkívül a webhely olyan linket nyújtott, ahol a felhasználók nyomon követhetik a HardFork folyamatát.

A Bibox, a BitForex, a BitMart, a HotBit és a Lbank felhasználói is megerősítést kaptak a támogatásról.

Ezen írás idejére a Coinbase, a Bitfinex, a Gemini és a Poloniex crypto tőzsdék még nem jelentették be döntésüket.

A biztonságos Cryptokereskedéshez a CryptoRobotics Multiplatformot használom. 
Letölthető: CryptoRobotics/platform 
Csatlakozz Telegram Chat csoportunkhoz, közvetlen információ.