Μπλέξαμε άσχημα με τούτους!

Graphic~Jo Di

Την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Υγείας, ο οποίος «με τις παραλείψεις του εξέθεσε τη χώρα στον κίνδυνο της ελονοσίας», ζητά ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ο γνωστός Γιώργος της Πατούλαινας, θεωρώντας ότι η χώρα μας αντιμετωπίζει σήμερα έναν υγειονομικό κίνδυνο με σοβαρές προεκτάσεις.

Διαβάζει κανείς τις δηλώσεις, βλέπει και τα στοιχεία και αντιλαμβάνεται πόσο σοβαρός είναι ο κίνδυνος με αυτούς τους τσαρλατάνους που έχουμε μπλέξει και ποιες είναι οι προεκτάσεις αυτών των κινδύνων, εξαιτίας της φαιδρότητάς τους, αφού η πραγματική κατάσταση αντικατοπτρίζεται με σαφήνεια στο παραπάνω γράφημα.

Παρατηρεί κανείς με μεγάλη θλίψη το επίπεδο στον δημόσιο λόγο και καταλήγει με κάθε βεβαιότητα στο συμπέρασμα ότι οι Κούληδες και οι Πατούληδες, κάνουν άλλη μια φορά αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, αδιαφορώντας παντελώς, αν τρομοκρατούν τον γενικό πληθυσμό.

Εκτός κι αν έχουν μείνει σε καμία φαρμακαποθήκη τίποτα αδιάθετα στοκ εμβολίων ελονοσίας, που πλησιάζουν στη λήξη του και πρέπει να διατεθούν. Παλιό είναι το κόλπο, από την εποχή του λαμογιότατου Αβραμόπουλου. Τότε, στην εποχή των παχιών αγελάδων πλήρωνε το Δημόσιο. Το πιθανότερο τώρα, είναι ότι ο κάθε τρομοκρατημένος από τη μαλάρια, θα πληρώσει από την τσέπη του.

Αυτά όμως συμβαίνουν όταν ουδείς λογοδοτεί, κανείς δεν τιμωρείται και γενικώς, από αυτούς που είναι ανεβασμένοι στο πάλκο της τηλεδημοκρατίας μας, δεν δίνει λογαριασμό κανείς σε κανέναν, πάλι γενικώς…

Όσο για τη δικαιοσύνη, αργόσυρτη και κουφή –γιατί τυφλή σίγουρα δεν είναι… Μόνο λίγο αλλήθωρη -και μένουμε να αναρωτιόμαστε ματαίως, αν θα ρωτήσει κανείς εισαγγελέας, τον κύριο πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, πώς έβγαλε το συμπέρασμά του!

Υ.Γ. Η αριστερά μισεί την αριστεία, ουρλιάζουν εν τω μεταξύ, οι ψιττακοί της τηλεδημοκρατίας μας και οι μενουμευρωπαίοι... Για να υπερασπιστούν την αριστεία, ψήφισαν Κουλη, παίρνοντας δώρο και τον Άδωνη, εκεί στη Νου-Δου. Να, από δίπλα τώρα κι ο Γιώργος της Πατούλαινας. Έτσι, για να καταλάβουμε, δηλαδή, τι πάει να πει αριστεία, πως την εννοούν όλοι ετούτοι και ποιοι είναι οι… τιμητές της!

Raskolnick