Reformklubben söker praktikanter, studenter och juniorkonsulter

Vi är kommunikationsbranschens snabbväxare och söker nu praktikanter, studentmedarbetare och juniorkonsulter som vill utvecklas med oss. Vi är en kommunikationsbyrå av en helt egen sort. Den första i Sverige som förenar strategisk kommunikation med datadrivna analysmetoder och digital, engagemangsdrivande kampanjteknik. Vår vision är att förändra samhället till något bättre. Vårt sätt att göra det är genom kommunikation.

Vi arbetar med rådgivning inom strategisk kommunikation och politiskt reformarbete. Vi anlitas för att bygga organisationers varumärke, påverka politiska beslut, skapa opinion, hantera kriser och driva kampanjer. Vi jobbar tätt tillsammans med våra systerbolag, kampanjbyrån Reform Act, policysmedjan Re-Think och techbyrån Reform Dev, på vårt kontor vid Hötorget i Stockholm.

VI SÖKER

För alla våra tjänster vill vi att du studerar eller har studerat strategisk kommunikation, statsvetenskap, eller annan relevant utbildning. Du bör ha god analytisk förmåga, ett genuint intresse för samhällsfrågor och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Goda sociala färdigheter och ett dokumenterat samhällsengagemang är meriterande.

Juniorkonsulter

Vi söker dig som är nyutexaminerad eller har arbetat några år med kommunikation eller samhällsfrågor. Du är nyfiken och engagerad i det du gör och har en vilja att utvecklas. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och du sitter på vårt kontor i Stockholm. 6 månaders provanställning tillämpas.

Student Associates

Vi söker tre personer som parallellt med sina studier vill lära sig och få erfarenhet av yrket som kommunikationskonsult. Tjänsten är en tillsvidareanställning och omfattar 10–15 h arbete i veckan, men kan komma att utökas efter överenskommelse. Det finns möjlighet att sköta arbetet på distans. 6 månaders provanställning tillämpas.

Praktikanter

Du som söker praktik bör ha genomfört större delen av ett program med inriktning mot exempelvis statsvetenskap eller kommunikation. Praktiken ska genomföras som del av ordinarie utbildningsprogram och vara studiemedelsberättigande då praktiken är obetald. Praktikanten bör vara försäkrad genom universitet/högskola eller i egen regi. Praktiken börjar omkring den 29 augusti.

ANSÖKAN

Välkommen att skicka din ansökan till josefin.sasse@reformklubben.com senast 25 juni. Ansökan bör innehålla CV och personligt brev (max 1 sida). Tveka inte att höra av dig till Josefin Sasse på 0708–761713 eller facklig företrädare Tobias Vestergren på 070–946 40 74 om du har några frågor.

Om Reformklubben

Reformklubben är en snabbväxande kommunikationsbyrå som grundades 2011. Byrån är en del av Reform Society, en federation av byråer med djupt specialistkunnande inom kommunikation. Syftet med federationen är att kunna erbjuda kunder både helhetslösningar och spetserbjudanden. Totalt arbetar 50-talet konsulter inom federationen som har kollektivavtal.

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.