Ertoe doen!

In september komt mijn boek ‘Ertoe doen! — de cirkel van betekenisvol leven’ uit. In de aanloop naar september heb ik mensen dat boek al laten lezen. Hieronder de reactie van Marianne de Koning — partner de Verbindingskamer.

Vaak kiezen wij de gebaande wegen en doen we wat ‘men’ van ons verwacht. Maar toch voel je diep van binnen dat er iets wringt. Hoor je een stemmetje dat het anders kan en misschien zelfs anders moet.

Ben jij bereid om op reis te gaan, die wandeling in het leven aan te gaan? Ben je bereid om je plan uit te voeren? Lees dan zeker dit boek!

Ron van Es neemt je via zijn ‘Cirkel van Betekenisvol Leven’ mee op reis om jouw eigen leven betekenis te geven. Hij biedt je handvatten om naar dat stemmetje diep van binnen te luisteren. Dat vraagt moed en doet soms pijn, maar je weet dat je goed zit en wat je voor ogen hebt.

Ron heeft een schat aan levens-en werkervaring, kent tal van verhalen en heeft tal van inspirerende boeken gelezen. In dit boek biedt hij al zijn kennis ter inspiratie aan jou aan zodat jij als lezer zicht krijgt op jouw eigen verhaal en jouw eigen cirkel van betekenisvol leven.

Marianne de Koning— de Verbindingskamer