Alătură-te comunității Rubik Hub!

Ești freelancer, antreprenor sau pur și simplu la început de drum în dezvoltarea unei super idei de afaceri și ai nevoie de un spațiu creativ, inspirațional și confortabil în care să te desfășori? Rubik Hub poate fi soluția ta.

Până pe 7 iulie 2017, toți cei interesați să-și găsească un loc în spațiul de co-working Rubik Hub pot aplica pentru unul din pachetele de membership disponibile, urmând ca începând cu data de 10 iulie 2017 să se desfășoare prima rundă de selecție a viitorilor membrii Rubik Hub.

Împreună construim un cadru unic de interacțiune pentru persoane cu viziuni comune, obiective similare și capacități complementare!

Află cum poți să aplici și la ce să te aștepți!

Cine ar putea să aplice?

Echipe cu idei de afaceri inovatoare și scalabile, companii existente cu planuri de dezvoltare, freelanceri cu zvâc și deschidere de a contribui la consolidarea comunității antreprenoriale din regiune.

Care sunt criteriile de selecție?

Credem foarte mult în impactul unei comunități și în puterea valorilor comune care o definesc și de aceea ne dorim să selectăm cu atenție viitorii membri rezidenți ai Rubik Hub.

Ne uităm atent dacă ai la purtător ceva spirit colectiv, apreciem foarte tare transparența, integritatea și responsabilitatea într-un om, considerăm că sunt de bun simț înțelegerea și respectul reciproc.

Ești super potrivit dacă îți dorești să crești învățând și împărtășind experiențe cu ceilalți, dacă ești deschis să înțelegi că secretul stă în a oferi înainte de a primi.

Trebuie să ai o idee solidă de afacere, care să rezolve o problemă reală, să schimbe o piață și, de ce nu, și câteva vieți. Este foarte important să știi unde vrei să ajungi cu afacerea ta și ce obiective vrei să atingi.

Sau poate că ai un suflet rebel și ți-ai transformat pasiunea într-un angajament pe termen lung față de propria-ți persoană, iar acum livrezi servicii pe cont propriu. Noi apreciem curajul tău și te invităm să împărtășești din cunoștințele tale și cu alții.

Ți-ai face în primul rând ție un favor, dar trebuie să recunoaștem că și celorlalți, dacă ai avea aversiune scazută față de risc și o toleranță mai ridicată în ceea ce privește eșecul.

Ce-ți poate oferi Rubik Hub?

Înainte de toate, o comunitate vibrantă cu care să interacționezi și să împărtășești idei. O rețea extinsă de antreprenori, creativi, freelancers, mentori, coaches cu care să împarți resurse, de la care să primești feedback și sfaturi, alături de care să participi la evenimente și workshop-uri și cu care să-ți testezi idea de afacere.

Un spațiu accesibil, complet dotat și utilat, un mediu flexibil, colaborativ și inspirațional:

  1. birou în mediu comun sau privat

2. internet de mare viteză

3. imprimantă, scanner, fotocopiator, spațiu depozitare

4. skype room, nap room, zona de relaxare și bibliotecă dedicată antreprenoriatului

5. acces la săli de meeting și conferință

6. acces la sală de mese complet utilată

7. acces la utilități, servicii curățenie și securitate

Sprijin coordonat — vrem să ne asigurăm că cei care au un vis măreț, o idee care rezolvă o problemă esențială sau una cu impact major în lume, au curajul, cunoștințele și resursele să o pună în practică și să o ducă la un nivel de succes cât mai ridicat. La Rubik Hub vei găsi programe educaționale și evenimente de profil organizate atât în cadrul hub-ului, cât și în afara acestuia, dar și servicii suport precum web design, consultanţă în domeniul juridic, contabilitate si multe altele la preţuri accesibile din partea specialiştilor care fac parte din comunitate şi care sunt colaboratorii noştri apropiaţi. Mai mult decât atât, vei putea avea sesiuni 1 la 1 de mentoring cu specialiști în diverse domenii, antreprenori cu experiență, dar și acces la o rețea extinsă de investitori naționali și internaționali.

Dacă Rubik Hub răspunde nevoilor tale și te regăsești în profilul descris, noi abia așteptăm să te cunoaștem! Poți aplica pe www.rubikhub.ro, secțiunea co-working și punem de-o întâlnire și un tur în hub.

Selecția membrilor rezidenți Rubik Hub (rebeli care vor să ocupe un loc în spațiu pentru o perioada de minim 1 lună) se va face în baza unui interviu programat după data de 10 iulie.

Like what you read? Give Rubik Hub a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.