Deschiderea Oficială Rubik Hub | Piatra Neamţ, 27 Mai

Te aşteptăm pe 27 mai la Ştrandul Tineretului din Piatra Neamţ, la lansarea celui mai mare spaţiu pentru antreprenori din nord-estul ţării — Rubik Hub. Află mai multe despre misiunea noastră de a stârni şi încuraja potenţialul creativ şi inovator din regiune chiar de la faţa locului!

Incepând cu ora 10, Rubik Hub împreună cu CodeCamp — una din cele mai mari conferinţe de IT din România — te invită la seminarii dedicate startup-urilor, expoziţii de prototipuri, dar şi workshop-uri pentru toţi pasionaţii de IT.

Povestea Noastră

Cine suntem

Suntem o mâna de oameni tineri şi încăpăţânaţi, cu idei curajoase şi minţi îndrăzneţe, deschişi la provocări, dar cu bune intenţii şi conduşi de sentimentul de a face lucruri măreţe şi cu însemnătate. Din grija autentică pentru bunăstarea noastră, a tuturor, şi cu o sete insaţiabilă de a face lucrurile mai bine, vrem să aducem împreună şi să implicăm cât mai multe forţe cu atitudini, abilităţi şi aspiraţii pe măsură, uniţi de o credinţă comună că numai cu pasiune, pornire şi iscusinţă putem crea un viitor mai bun.

Ce ne propunem

Misiunea cu care Rubik Hub porneşte la drum este de a stimula potenţialul creativ şi inovator din regiune, de a stârni comportamente şi abordări antreprenoriale şi de a forma profesionişti pentru o carieră de succes.

Rubik Hub îşi propune să reunească şi să ofere părţilor interesate (elevi, studenţi, freelanceri, antreprenori, mentori, universităţi, startup-uri, companii mature, investitori şi autorităţi publice) mai mult decât un spaţiu de lucru, punând la dispoziţie programe de training, mentorat şi coaching, dar şi acces la o comunitate largă de antreprenori, la surse de finanţare sau evenimente de profil.

În cadrul evenimentului, se va prezenta contextul general al iniţiativei, rolul, obiectivele şi activităţile pe termen mediu ale Rubik Hub, se vor organiza seminarii şi workshop-uri unde se vor dezbate subiecte relevante pe teme de antreprenoriat şi IT, şi va avea loc o expoziţie de prototipuri prezentate de tineri antreprenori / startup-işti.

Cu această ocazie, Rubik Hub va fi gazda primei ediţii a conferinţei Codecamp la Piatra Neamţ, cea mai mare conferinţă de IT din România, care reuneşte anual peste 8000 participanţi în 8 oraşe din ţară.

Viziunea noastră

Credem cu tărie şi cu o doză consistentă de optimism sănătos în dezvoltarea şi consolidarea unui mediu antreprenorial regional dinamic şi performant, ai cărui membri sunt încurajaţi, educaţi şi sprijiniţi într-un mod holistic şi coordonat în toate stadiile de dezvoltare ale acestora.

Tinţa noastră este să contribuim la crearea unui ecosistem antreprenorial inovator şi competitiv la nivel global, o comunitate axată pe dezvoltarea şi maximizarea potenţialului creativ. Un context în care toţi să aibă şansă să crească armonios din punct de vedere personal şi profesional şi să fie capabili să se alinieze şi să ţină piept vuietului din jurul lumii.

Comunitatea — Unul pentru toţi şi toţi pentru unul!

Efortul colectiv îl întrece pe cel individual, iar impactul unei comunităţi este greu de egalat.

În acest sens, fie că este vorba despre antreprenori wanna-be, profesionişti în zona de business, companii dornice să investească, startup-uri mature sau la început de drum sau pur şi simplu despre conectori şi facilitatori, îi invităm să facă parte din misiunea HUB-ului şi să contribuie la scrierea poveştii acestuia.

Coworking space

Unul dintre beneficiile membrilor comunităţii este posibilitatea de a-şi închiria propriul lor birou sau spaţiu în HUB-ul din Piatra Neamţ. Spaţiul de lucru este accesibil, confortabil şi inspiraţional, dispune de Wi-Fi gratuit, echipamente tehnice, bibliotecă dedicată antreprenoriatului, 2 săli de şedinţă, 3 săli de conferinţă, camere de Skype, zona chill-out şi multe altele.

Vino la Rubik Hub si alătură-te celei mai active comunităţi antreprenoriale din nord-estul României. Twist and turn until it’s right!