Esl One Colognen seuraajan ABC

Aikataulu: 20.8.2015–23.8.2015

Palkintopotti: 250,000$

Sijainti: Cologne, Saksa

Lohkot:

Lohko A:

Lohko B:

Lohko C:

Lohko D:

Ottelut

Matsit alkaa torstaina (20.8.2015)
Koko aikataulu alhaalla (lainattu suoraan hltv.org )

16 parasta mukana

Suosikit:

Fnatic —Pronax-JW-Flusha-Olofmeister-Krimz Kerroin: 3

Maailman paras joukkue lähtee suosikkina turnaukseen. Kaksinkertainen majorturnauksen voittaja himoitsee kolmatta voittoa. Olofmeisterin johdolla ruotsalaisviisikko on dominoinut vuotta 2015.

EnVyUs — kennyS-Kioshima-Happy-apex-nbk- Kerroin: 3,50

Ranskalaisjoukko koki positiivisen muutoksen, kun awikkapelaaja kennyS ja entryfrägääjä Apex tulivat kokoonpanoon mukaan. Joukkueen potentiaali alkaa pikkuhiljaa selviämään ja näin laadukkaalla tiimillä voi voittaa koko turnauksen.

TSM — Cajunb-Dupreeh-Xyp9x-Karrigan-device Kerroin: 4

Maailman toiseksi paras joukkue ja Fnaticin pahin vastustaja haluaa parhaan tittelin itselleen. Tanskalaiset ovat kryptoniittia Fnaticille, koska he ovat päihittäneet Ruotsalaisjoukkueen monta kertaa. Elokuussa statsit 9–2 ovat todella vakuuttavat ja ainoat häviöt ovat tulleet Envylle.

Haastajat

Nip — Friberg-Allu-f0rest-Xizt-Get_Right Kerroin: 10

Vuosi 2015 on ollut pettymys ninjoille. 87–0 ennätyskin on pelkkä kaukainen muisto. Joukkue on päässyt kaikkien viiden majorin finaaliin, mutta ainoastaan viimevuotisesta Colognesta irtosi voitto, joten katkeria tappioita on tullut paljon. Suomalaisittain joukkue on viihdyttävä, koska joukkueessa Suomalaisväriä edustaa Allu.

Nip tarvitsee jotain isoa voittoa ja joukkueella riittää motivaatiota sekä taitoa majorin voittamiseen, mutta itse urakasta tulee vaikea, koska mukana ovat melkein kaikki parhaat joukkueet.

Virtus Pro — Taz-Byali-Pasha-Snax-Neo Kerroin: 12

Puolalaisjoukkue on ailahteleva ja käynyt viimeaikoina todella pohjalla (varmasti monilla muistissa 0–16 kinguinia vastaan), mutta samalla joukkue on vaarallinen ja parhaana päivänä pystyy voittamaan kenet vaan. Jos puolalaisjoukkue haluaa edetä finaaliin asti, Snaxin ja Byalin pitää parantaa peliä paljon.

NaVi — Seized-Zeus-Guardian-Flamie-Edward- Kerroin: 14

Henkilökohtaiset odotukset on isot Guardianin ja Flamien kohdalla. Navin loistava vire on vähän hiipunut, mutta taso on silti maailman huipulla. Ensimmäinen haaste turnauksessa on päästä pois lohkosta, kun samassa lohkossa on myös Fnatic ja Titan.

Cloud9 — n0thing-Skadoodle-Shroud-Sgares-Freakazoid Kerroin: 16

Karismaattinen Cloud9 on parantanut esityksiä Esean Pro Liigasta asti. Joukkue toimii loistavasti, mutta Shroud ja Skadoodle on ehdottomasti tiimin tähtiä. n0thing on alkanut pelaamaan entisten aikojen tapaan ja aggressiivinen entryfrägääjä Freakazoid on ottanut tärkeitä entryjä. Sgaresin taktiikoista voi olla montaa mieltä, mutta äijä tekee paljon duunia Cloudin eteen. Joukkue on edennyt finaaleihin, mutta isompi voitto uupuu vielä.

Turnauksen mustat hevoset

Team Kinguin — Maikelele-Rain-Scream-Fox-Dennis Kerroin: 21

Kinguinin tulokset ovat olleet hyviä ja elokuu on alkanut loistavasti (8–0), mutta kyseessä on majorturnaus, joten Kinguin lähtee isona altavastaajana turnaukseen, mutta Screamin johdolla joukkue pystyy yllättämään isompia joukkueita. Joukkueessa on pieniä kommunikaatio-ongelmia, mutta yksilötaitoa on paljon.

Titan — Ex6tenz-Maniac-Rpk-Shox-SmithZz Kerroin: 26

Oma mielipide Titanista on, et ei riitä millään pitkälle pelaajavaihtojen jälkeen. Shox on loistava pelaaja, mutta Titanin parhaat päivät on kaukana takana. Joukkue ei ole aikasemmin päässyt lohkovaiheesta pidemmälle ja nyt tekee myös tiukkaa.

Mousesports —chrisJ-Gob b-nex-Denis-Spiidi Kerroin: 31

Saksan cs-skenen toivo Mouz joutui vaikeahkoon lohkoon. Mouzin kokoonpano on hyvä ja joukkue on todistanut, että pystyy haastamaan isommat tiimit. ChrisJ on loistava awikkapelaaja, mutta riittävätkö taidot Skadoodlea vastaan? Torstaina selviää.

10 Pelaajaa ketä seurata

Scream
Tätä Belgialaista kannattaa katsoa. Jos pääosumatarkkuus on yli 70% se kertoo pelaajasta jotain. Kinguinin ehdottomasti paras pelaaja.
kennyS
Yksi maailman parhaista awikkapelaajista on ensimmäistä kertaa Envyn paidassa majorturnauksessa.
Allu
Ainoa suomalaispelaaja huipulla. Allua joko vihataan tai rakastetaan ja se tekee erityisesti chattien seuraamisesta hauskaa.
Olofmeister
Maailman parhaaksi kutsuttua pelaajaa kannattaa seurata. Todennäköisesti yksi lanien parhaista pelaajista jälleen kerran.
N0thing
1.6 legenda on alkanut esittää entisaikoijen tasoista settiä. Huikeita clutcheja luvassa tässäkin majorissa.
JKS
Nuorta nousevaa tähteä on ilo katsoa. Toivon, että tämä sympaattisessa joukkueessa pelaava Aussi onnistuu.
Shox
Ranskalaispelaajan hartioilla on todella paljon vastuuta, kun Titan yrittää selviytyä alkulohkosta pois.
Pasha
Puolalainen lihaskimppu jaksaa kantaa Virtus Pro:ta ja pystyy huikeisiin awikkatappoihin. Kestääkö pää koko turnauksen vai meneekö peli turhautumisiin?
Boltz
Koko turnauksen nuorin pelaaja.
Get_Right
Yksi maailman parhaista lurkkereista. Pystyy uskomattomiin clutchitilanteisiin.

Seuraava postaus käsittelee striimejä ja sitä miten saada droppeja sekä neuvoja Pick’em haasteeseen.

Linkkejä:

-Hypevideo
-Colognen kotisivut
-Fantasypeli
-Striimi