Flow tv er dødt — flow tv leve

Som barn fik jeg at vide, at jeg ikke måtte sidde for tæt på tossekassen, for så fik jeg nemlig firkantede øjne. I aviserne stod der, at kloge mennesker gik rundt med dybe rynker i panden, fordi ungerne så for meget tv, og det altså var noget skidt.

I dag tilbringer de fleste store dele af deres arbejdsliv foran skærmen, og smider sig gerne foran skærmen (den ene eller anden slags) når de kommer hjem. Men de kloge mennesker er stadig bekymrede — nu blot med omvendt fortegn. Nu ser ungerne nemlig ikke nok TV og hvis de gør så ser de “special” kanaler. Kanaler designet til særlige demografiske grupper, helst opdelt i alder. Zulu forDybvaaaad, Ramasjang for de små og Charlie for de grå. Men dette er noget skidt, da kanalerne graver generationskløfter, og kløfter er med til at gøre at vi taler mindre sammen og forstår hinanden dårligere.

Så hvad skal vi gøre ved det? Tvinge hele husstanden til at se Den Store Dansedyst eller Vild med bagværk?

Men bare rolig, nu behøver du ikke længere at se dårligt TV for at samle hele familien foran tossekassen. For nu har vi hos Triband lavet verdens første interaktive TV-pejs til dit kommende Apple TV. Smid lidt kviste eller hvad med en ordentlig trækævle på pejsen og saml familien til lidt hjemlig hygge eller kvalitetstid.

Det vil vi gerne fejre, så kom forbi til fernisering tirsdag den 3/11 kl. 17–20 hos os i Triband, Gothersgade 156 kld, 1123 Kbh. K — så giver vi et køligt glas hvidvin og et anerkendende nik. Alle er velkomne.

TV Fireplace udkommer til det nye Apple TV i starten af november.
Mere info triband.net