www.svenskakanaler.com

Nu finns det enklare sätt att titta på Svenska TV kanaler. Www.svenskakanaler.com erbjuder en tjänst där du snabbt och enkelt kan få tillgång till dina kanaler.

Www.svenskakanaler.com är en IPTV tjänst som erbjuder Svenska, Danska och Norska TV kanaler. Deras servrar finns utomlands och ingen kundinformation sparas i servrarna.

Själv har jag fastnat för deras tjänst efter att ha gratis provat deras tjänst. Det visade sig vara mycket bättre än förväntat. På deras hemsida (www.svenskakanaler.com) kan du gratis prova IPTV tjänsten.

Svenska, Danska och Norska TV kanaler

Www.svenskakanaler.com har en månadsabonnemang för 199kr, och då ingår mer än 1200 kanaler. Där ingår Svenska, Danska och Norska kanaler.

Självklart hittar du även TV3, TV4 och TV5 i paketet.

Mer än 1200 kanaler av hög kvalite

Www.svenskakanaler.com erbjuder mer än 1200 st kanaler av högsta möjliga IPTV kvalitet.

Visst finns det andra IPTV leverantörer som erbjuder mer än 2000–3000 kanaler. Jag har själv abonnerat på flera av dessa tjänster, och till min förvåning så upptäckte jag att

● det handlar om lågkvalitet kanaler som oftast inte funkar.
● det är kanaler på andra språk som jag inte förstår.

Nu blir jag inte lika imponerad av stort antal kanaler för jag vill ha kvalitet före kvantitet!

Olika abonnemang

Som du ser så kan välja mellan 1 månad, 6 månader eller 12 månader. 1 månads abonnemang för mer än 1200 högkvalite kanaler kostar 199kr.

Abonnemang för MAG, Roku och andra IPTV boxar

Har du redan en IPTV box och behöver bara ett abonnemang? Då kan du bara köpa ett IPTV abonnemang från www.svenskakanaler.com.

Jämförelse mellan IPTV leverantörer

Jag rekommenderar att du tar en titt på www.svenska-iptv-leverantorer.com. Den verkar vara en schysst sida med en massa nyttig information.