TV Kanale Shqiptare

www.easybox.tv/product/smart-iptv-subscription

Easybox Shqiptare është partner zyrtar i Digitalb dhe ju ofron një numër të lartë kanalesh shqiptare duke përfshire të gjitha kanalet sportive Supersport në kualitet HD.

✔︎ Mbi 100 kanale shqiptare duke perfshirë të gjitha kanalet e Digitalb

✔︎ Kanale gjermane, turke, zviceriane, italiane e shumë të tjera Falas

✔︎ Për çdo problem apo paqartësi stafi jonë do t’ju ndihmojë

✔︎ Ju mund të provoni Easybox Shqiptare FALAS në kompjuterin tuaj

www.easybox.tv/product/smart-iptv-subscription

SMART IPTV

  • SAMSUNG TV dhe LG TV me SMART IPTV APP PHILIPS SONY etj TV ME SYSTEMIN ANDROID

SMARTPHONE+TABLET

  • ANDROID IOS me APP Shiqo te INSTALLIMI

ANDROID BOX MAG BOX

  • TE GJITHE BOXAT ME SYSTEMIN ANDROID MAG BOXAT DHE STBemu
  1. Easybox Shqiptare
  2. Maka IPTV
  3. IPTV Iliria
  4. 1miTV
  5. IPTV Falas

6