Wat een service van Duizend.com !

Wat een service van Duizend.com ! Heldere uitgebreide uitleg voor en zelfs ook nog ná de aanschaf. Nadat ik uren had getobd en gezocht over de werking van een eerdere impulsieve aankoop van een gps kinderhorloge via een veilingsite, besloot ik deze man om advies te vragen.
 Snel de retourzending op orde gemaakt voor de goedkopere horloges en direct bij duizend.com tot aanschaf overgegaan. ‘s Avonds besteld en de volgende ochtend lagen de twee volledig ingestelde horloges klaar! Hartelijk ontvangen en zelfs nog een uitgebreide mondelinge toelichting gehad!
 Service blijft goed, via What’s App kun je makkelijk nog vragen blijven stellen.

Unieke en warme service!

Ik adviseer je zeker om bij duizend.com een gps kinderhorloge te bestellen!

Lees hier Recensies op Facebook

Gaby

Super service!

Via Aliexpress had ik een kids-gps-watch gekocht. Met geen mogelijkheid was deze te installeren. Ik zocht naar meer informatie op het web en belande bij mijngps.com. Via WhatsApp contact gelegd en de nodige informatie uitgewisseld. Na het aanschaffen van de setracker reparatie-, configuratie- en installatieservice (€ 17,50), heeft mijngps.com er alles aangedaan om het apparaatje aan de praat te krijgen. En met succes!

Vandaar even wat reclame :-)…

Tip voor alle anderen: koop er één via https://www.duizend.com/gps-horloge. Dan ben je voor hetzelfde geld klaar.

Mijn aanschaf via AliExpress was 26,00. Simkaartje 10,00. Hulp vanuit mijngps 17,50; totaal € 53,50. Nieuw en gebruiksklaar via duizend.com: € 49,95. Inclusief prima service!

Mark

Geweldige service!

Op de site van dit bedrijf zagen we een GPS pet tracker. Het was de kleinste en goedkoopste die ik op het internet kon vinden. En ook nog zonder maandelijks abonnement!

Omdat ik nog wat vragen had, heb ik het bedrijf gebeld. Ik werd keurig en uitgebreid te woord gestaan. Vervolgens hebben we het apparaatje besteld.
 Supersnel en goedverzorgd werd het afgeleverd. Vervolgens wilden we er een extra oplader bij. Per What’s app kregen we een heel goed voorstel. Ook de oplader werd razendsnel bezorgd.

Bij dit bedrijf staat de service en de klantvriendelijkheid voorop.
 Wij kunnen dit bedrijf dan ook bij iedereen aanbevelen!

Joke Duivestein

Service

Had een track en trace horloge elders voor mijn zoon gekocht. Een Q50 horloge, maar de stroom draadjes van de batterij waren los gegaan. Dit was natuurlijk een groot probleem. Niemand durfde het aan om deze te solderen. Maar deze man gaf aan wat het zou kosten als het zou lukken en als het niet zou lukken hoefde ik niks te betalen. Ik er naar toe en wat een priegel werk, maar deze man gaf niet op. Even bezig geweest maar ook gelukt. Mijn zoon en natuurlijk wij als ouders helemaal blij. En zo was het probleem met het horloge via deze man goed opgelost.

Doe hier je voordeel mee.

Ik raad deze man iedereen aan en staat iets wat je hebt niet op zijn site dan zou ik hem gewoon contacten en vragen of het mogelijk is.

Paulo

Geweldig geholpen!!

Super geholpen!!
 In de middag een app gestuurd omdat het instellen van een gps horloge niet lukte.
 Het horloge had ik overigens ergens anders gekocht, maar dat maakt voor de service niet uit.
 Dezelfde dag nog via de app contact gehad om het probleem op te lossen.
 Van te voren duidelijk geïnformeerd over de kans van slagen en na enige app-jes over en weer was het binnen no-time geregeld.
 Zeer tevreden, maar het volgende horloge wordt wel bij duizend.com besteld zodat alles werkt bij ontvangst.

Martin

Martin

In een woord TOP

In een woord TOP. Zeer tevreden over de uitleg en de oplossing.

Tine

Dhr

Wat een goede service. Alles is al voor je gedaan. Top gewoon.

Jan vd zandt

Gps horloge

Goede service en geholpen met de installatie en ook later altijd kunnen bellen voor hulp TOP. Zou iedereen aanraden om bij hem te bestellen. De na service is echt TOP

Denswil

Goed bereikbaar en zeer hulpvaardig.

Goed bereikbaar en zeer hulpvaardig. Tegen een kleine vergoeding goed geholpen met een storing tussen de app en het horloge. Mvg, een zeer tevreden klant.

Marloes

Ben enorm goed geholpen

Ben enorm geholpen nadat mijn gps horloge geen lokaties meer aangaf is het probleem opgelost.
 Ook was het glasplaatje kapot en kon ik hier goedkoop een nieuwe kopen en vervangen.
 Ben heel blij met de hulp en de snelle hulp .

Shirley

Top service!

Top service! Hij is 2 dagen bezig geweest om onze watch werkend te krijgen, maar niet opgegeven! En hij werkt!! Mijn dochter en ik zijn superblij!

Kristel

Betere hulp had ik niet kunnen krijgen

Betere hulp had ik niet kunnen krijgen bij het instaleren van mijn GPS kinderhorloge!

Jolanda de Roos

Vandaag ben ik goed geholpen!

Vandaag ben ik goed geholpen met mijn gps horloge die ik elders gekocht had. Op afstand is er gekeken wat het probleem was en is het opgelost. Geweldig!!

Astrid

Super bedankt voor de snelle hulp en service!

Super bedankt voor de snelle hulp en service!
 Horloge had ik ergens anders gekocht maar kon hem zelf niet installeren. ‘S ochtends gebeld en ‘s avonds was alles geregeld en GPS horloge klaar voor gebruik.
 Had ik dit eerder geweten had ik alles meteen hier gekocht!

Sylvia

De app kon geen verbinding maken

Horloge elders gekocht (AliExpress) maar de app kon geen verbinding maken. Door Storm discount prima en snel op afstand verholpen. Helemaal top.

Peter

Zeer goede service!

Zeer goede service! Wij hebben een chinees gps horloge aangeschaft maar kregen het niet aan de praat met de sim kaart. Contact genomen met dit bedrijf per whatsapp en na 2 dagen was alles opgelost! Nogmaals hartelijk bedankt!

Sabine

Super !

Super geduldig persoon die me heel goed heeft geholpen t horloge wat niet bij hem was aangeschaft toch in te stellen en werkend te krijgen.

Miranda

Super service!

Super service! Snelle levering en prima bereikbaar voor vragen en ondersteuning na de aankoop. Zeer positief!

Fatima

Like what you read? Give Storm discount a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.