Bloggers gezocht!

De toeristische dienst van Thailand (TAT) organiseert een wedstrijd voor bloggers onder het thema “Unique local, unique Thai.” De competitie staat open voor bloggers over de hele wereld om hun ervaringen online te delen. Je kan een reis naar Bangkok en naar het noordoosten van Thailand winnen.

Hoe deelnemen?

Om je te registreren voor de wedstrijd “Blogger TAT Newsroom 2017” moet je een post schrijven van 350 woorden met maximaal vijf foto’s of een video uploaden van 30 tot 90 seconden met jouw ervaringen over het thema “Uniek Local , Uniek Thai”. Inzendingen kunnen tot en met 15 juni worden ingediend op de site http://www.tatnews.org

Eenmaal geüploade berichten of video’s goedgekeurd zijn kunnen de deelnemers ze delen met hun volgelingen met de hashtag #Thailand17 gevolgd door een hashtag met vermelding van de categorie waarin zij zijn ingevoerd: #ThaiPeople, #ThaiPlaces of #ThaiExperiences.

De zes meest opvallende inzendingen zullen een reis naar Thailand winnen van vijf dagen / vier nachten naar Bangkok en Isaan, onlangs door CNN genoemd als één van de 17 beste bestemmingen om dit jaar op vakantie te verkennen.

→ Lisez l’article en français.