Hvordan behandle og forebygge hull mellom tennene

Hulrom kan bli møtt når matrester blir akkumulert ligger mellom de tenner som i sin tur er angrepet av noen av bakteriene. Disse bakteriene bryter ned den eksisterende matrester som gjør syrer utgivelsen og utfall som Hull i tennene. Driften av hulrom mellom tennene er ganske likt når en ser langs de eksisterende hulrom i en annen region av munnen, bit den eneste forskjellen er at i stedet for eksisterende på overflaten av tennene, kan hulrommene ses mellom tennene. Disse hulrom er også navngitt som proksimale eller inter-proksimale Hull i tennene.

Disse hulrom kan bli møtt i de bakre tennene på grunn av som vi vanligvis ikke ser hulrom på overflaten. Riktig Hull i tennene behandling hjelper på å bli kvitt den eksisterende hulrom og fører til en forsvarlig helse av munnen. Som Karies har en tendens til å bli fart ganske fort, bør effektive Hull i tennene behandling være valgt i den innledende fasen bare for en riktig munnhygiene. Det er ganske vanlig at de inter-proksimale hulrom til å være større i størrelse i forhold til når det blir visualisert på overflaten. Tannlegen vanligvis tar et røntgenbilde ved hjelp av hvilken personen kan gjøre det mulig selv for å få tilgang til dybden av hulrommet.

Som det kan ses som oppstår hulrom mellom tennene kan være en mulig tilstand, bør man ikke ta lett på, og bør gjennomgå riktig behandling. Med hjelp av riktig oral hygiene i hulrom tilstanden kan enkelt forebygges etter riktig hulrom behandling.

Show your support

Clapping shows how much you appreciated Tannverden’s story.