400–351 Practice Questions

Test Information:

Total Questions: 161

Test Number: 400–351

Vendor Name: CISCO

Cert Name: CCIE WIRELESS CERTIFICATION

Test Name: CCIE Wireless

Official Site: http://testsexpert.co.uk

For More Details: http://www.testsexpert.co.uk/400-351.html

Question: 1

Refer to the exhibit.

You enabled NAT to make sure that your WLC is publicly reachable . if other NAT parameters are left to default1 which statement is true. ?

A. The AP WLC discovery fails for APs int local mode using 209.165.200.44

B. The AP WLC discover succeeds for OEAPsjoning the WLC using 192.168.3.44

C. The AP WLC discover succeeds for OEAPsJoning the WLC using 192.168.3.44 or 209 165.200.44D. The AP WLC discover Fail for APs in local mode using 192.168.3.44

Answer: C

Section: 2.0 Network Infrastructure

Question: 2

Which two statement about local profiling on a Cisco WLC running AireOS are true? (Choose two)

A. Profiling is performed on IPV4 and IPV6 client.

B. When local profiling is enabled , RADIUS profiling is allowed.

C. Wired clients behind the workgroup bridge are profiled and a policy action is taken

D. Profiling is performed only on IPV4 clients.

E. Wired clients behind the workgroup bridge are not profiled and no policy action is taken.

Answer: DE

Question: 3

Which two impact dose TSPEC admission controlhave as it relates to 802.11e clients? (choose two)

A. Enforce airtime entitlement for wireless voice applications.

B. Ensure that call quality dose not degrade for existing VoWLAN calls.

C. Deny client access to the WLAN that do not meet the standard.

D. Allow access only for VoWLAN traffic when interference is detected.

Answer: AB

Question: 4

Refer to the exhibit which syslog logging facility and severity level is enabled on this AP ?

A. logging trap severity 6, logging syslog facility local7

B. logging trap severity 3,logging syslog facility sys 10

C. logging trap severity 5,logging syslog facility local14

D. logging trap severity 7, logging syslog facility local 7

E. Logging trap severity 9,logging syslog facility kernel

Answer: D

Question: 5

DRAG DROP

Drag and drop the AVC configuration feature on the left to their respective function on the right.?

Answer:

Question: 6

Refer to the exhibit,

based upon the given configuration which two statement are true? (choose two)

A. local RADIUS server is used

B. No password is required everyone can join wireless network

C. Users will be required to provide a username and password for authentication

D. User will be required to provide a password only order to get access

E. Remote RADIUS servers is used

Answer: AC

Question: 7

Given the IPV6 address and subnet 2001:adcb:3257:9048::/64,which option list the start and ending IP address of this subnet?

A. 2001:adcb:3257:9048: ,2001:adcb:3257:9048:0000:0000:0000:ffff

B. 2001:adcb:3257:9048:0:0:0:0 .2001:adcb:3257:9048:0000:ffff:ffff:ffff

C. 2001:adcb:3257:9048:0:0:0:0 ,2001:adcb:3257:9048: ffff’ffff:ffff:ffff

D. 2001:adcb:3257 9048 0 0 0 0 ,2001adbc: 3257 9048 0000:0000:0000:ffff E. 2001:adcb:3257:9048 :0:0:0:0, 2001:adcb:3257: 9048: 0000:0000:ffff: ffff

F. 2001:adcb:3257:9048:0::, 2001:adcb:3257:9048:0000:0000:0000:ffff

Answer: C

Question: 8

You have added your active directory server to the cisco ISE and see the status as operational.However when you try to add active directory groups to your authorization policy conditions in the Cisco ISE ,no active Directory groups appear,what is the most likely reason?

A. The credentials used to join the Cisco ISE to active directory do not have succulent privtleges to query active directory.

B. You did not add any attribute in the Active Directory join point under the External identify source

C. You dtd not add any groups in the Active Directory jom potnt under the External identity source D. A firewall is blocking tcp port 389 between the cisco ISE and active directory

Answer: C

Question: 9

which two types of interface events are common for cleanAir?(choose two)

A. Microwave interference

B. Co-channel interference

C. Spontaneous interference

D. Persistent mterference

Answer: CD

Question: 10

Flexconnect APs have already deployed in a branch office for local switching.Currently the WLAN in the large auditorium is proposed to change to high-density design and thus some low data rates are proposed to be disabled while keeping the data rates in other areas under the same Cisco WLC.Which configuration settings must be modified in the Cisco WLC to achieve this configuration ?(choose two)

A. FlexconnectgroupS

B. Mobility groups

C. AP Groups

D. RF profiles

Answer: CD

Question: 11

Which two AP join process are supported by the cisco 5760 WLC ?(choose Two)

A. Layer 2 CAPWAP discovery

B. Remotely stored controller IP address discovery

C. DNS discovery

D. Layer 3 CAPWAP discovery

Answer: CD

Question: 12

Prime infrastructure will trigger alarms indicating that the prime infrastructure physicalor virtual server is low on disk space as the administrator which three actions can you take to increase disk space immediately upon receiving a major alert (60 percent disk usage)? (choose three)

A. Change the disk controller RAID

B. Enable corn job on ade for disk clean up using $ du-sh

C. Compacting the PI database using the NCS CLEANUP command

D. Reduce the storage load on the local disk by setting up and using remote buckupreposttories

E. Reduce the length of time you store client association data and related events.

F. Compacting the PI database using the NCS DATABASE PURGE command

Answer: CDE

Question: 13

You are deploying cisco 792x wireless phones on your on your Cisco unified wireless network . Which two configuration setting are recomended?

A. Enable PSPF

B. Enable DTPC

C. Enable WMM

D. Enable PMF

Answer: BC

Question: 14

Which two cisco ISE option simplify the use of EAP-TLS authentication in a BYOD environment using PKI? (choose two)

A. Simple Certificate Enrollment Protocol

B. Lightweight Directory Access Protocol

C. Online Certificate Stats Protocol

D. Native Supplicant Provisioning

E. Certificate Signing Request.

Answer: AE

Question: 15

Your customer has a Cisco unified Wireless Network running AireOS 8.0 and wants to learn about the FlexConnect mode that is available on his APs which two statementsare true?(choose two)

A. When an AP is changed from localmode to FlexConnect mode a reboot is required.

B. A newly connected AP can be booted in FlexConnect mode

C. When an AP IS changed from local mode to FlexConnect mode a reboot IS not required.

D. Cisco Centralized Key Management require the use of FlexConnect group

Answer: CD

Question: 16

What are two differences between wireless QoS and wired QoS on an autonomous AP?(choose two)

A. WirelessQoS dose FIFO and RED on Ethernet egress ports

B. WirelessQoS can prioritize packet based on DSCP,TOS, COS or EXP values.

C. WirelessQoS MQC policy-maps support only set cos act1on

D. WirelessQoS carries out WMM type of queuing on the radio egress port

E. WirelessQoS support ISL 802.10 and 802.1p tagged packets.

Answer: BC

Test Information:

Total Questions: 161

Test Number: 400–351

Vendor Name: CISCO

Cert Name: CCIE WIRELESS CERTIFICATION

Test Name: CCIE Wireless

Official Site: http://testsexpert.co.uk

For More Details: http://www.testsexpert.co.uk/400-351.html

Get20% Immediate Discount on Full Training Material

Discount Coupon Code: P922457422

A single golf clap? Or a long standing ovation?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.