HP0-S42 Real Exam

Test Information:

Total Questions: 105

Test Number: HP0-S42

Vendor Name: HP

Cert Name: HP EXPERTONE

Test Name: Architecting HP Server Solutions

Official Site: http://testsexpert.co.uk

For More Details: http://testsexpert.co.uk/HP0-S42.html

Question: 1

Which commands are used in HP-UX determine operating system versions and patch levels? (Select two)

A. sysconfig

B. uname

C. fcsmutil

D. swlist

E. ioscan

Answer: B, D

Question: 2

A customer needs application acceleration it their hyperscale computing environment, which includes big data analytics and high performance databases. Which memory types meets the customer’s needs?

A.LRDIMM 3DS

B. NVDIMM

C. LRDIMM

D. RDIMM

Answer: B

http://www8.hp.com/us/en/products/server-memory/product-detail.html?oid=1008830324
 Do you need to increase the performance of your data center database and analytics applications? HPE Persistent Memory products deliver the performance of memory with the persistence of traditional storage.

Question: 3

A customer needs to manage and maintain the operation of a large hyperscale cluster of a SL based servers. The customer needs to run a set of operating system commands and execute them from within the operating system on all the SL servers. Which method should the customer use?

A. Execute the commands from the Cluster Management Utility on all of the servers

B. Create a script and use the RESTful interface tool to execute the commands on all of the servers

C. Boot HP SUM on one SL node and use iLO federation to execute the commands on all of the servers

D. Use HP SUM CLI online from within the SL operating system and execute the commands by using multicast

Answer: A

http://www8.hp.com/us/en/products/server-software/product-detail.html?oid=3296361

Question: 4

What enables out-of-band management of multiple rack-mount servers from a single web interface?

A. Onboard Administrator

B. iLO Federation

C. Intelligent Provisioning

D. Virtual Connect Enterprise Manager

Answer: B

Reference:

http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c00814176.pdf

Question: 5

A customer needs to meet data privacy compliance regulations. Which IP Proliant features should you discuss with the customer? (Select two.)

A. Advanced Memory Protection

B. Advanced Data Mirroring

C. Secure Shell

D. Secure Encryption

E. Trusted Platform Module

Answer: CE

Question: 6

Which standards can be implemented in a data center to help reduce carbon foot print?

A. ISO 9001

B. ASHRAE Level 3

C. IEEE 802.11

D. OSHA 3075

Answer: B

Question: 7

Your customer needs increased date security for an existing Smart Array P420 RAID 5 configuration. You recommend a migration to RAID 6. What is needed to migrate to RAID 6?

A. HP Smart Array Advanced Pack (SAAP) 2.0

B. A move the P420 to a PCIe x8 slot

C. HP SAS MIN-MIN 3X 1X-5M Cable Assembly Kit

D. Minimum of these identical disks

Answer: D

Question: 8

A customer needs to maximize the density capability while reducing the cooling requirement of their data center. Which IP solution will meet the customer’s needs and extend the life of their data center?

A. HP Active Cool Fans

B. HP Modular Cooling System G2

C. HP Datacenter Smart Grid

D. HP Intelligent Power Discovery

Answer: B

Question: 9

Which component of the iLO Management Engine monitors and records changes in server hardware?

A. Embedded Remote Support

B. Active Health System

C. Agentless Management

D. Intelligent Provisioning

Answer: B

https://img2.insight.com/graphics/uk/shop/hp/hp-ilo-management-engine-datasheet.pdf

Question: 10

You are proposing HP Intelligent Power Discovery service for a customer’s new data center. Which three components do you need to include in your proposal for this service?

A. HP Flexible Slot Power Supply, HPModular Power Distribution Unit, and HP 3D Sea of Sensors

B. HP Uninterruptible Power Supply, HPBasic Power Distribution Unit, and HP OneView

C. HP Multi-Output Slot Power Supply, HPRemote Monitored Power Distribution Unit, and HP Power Advisor

D. HP Common Slot Platinum /Platinum PlusPower Supply, HP Intelligent Power Distribution Unit, and HP Insight Control

Answer: D

Reference:

http://www8.hp.com/h20195/v2/getpdf.aspx/c04111541.pdf?ver=2

Test Information:

Total Questions: 105

Test Number: HP0-S42

Vendor Name: HP

Cert Name: HP EXPERTONE

Test Name: Architecting HP Server Solutions

Official Site: http://testsexpert.co.uk

For More Details: http://testsexpert.co.uk/HP0-S42.html

Get20% Immediate Discount on Full Training Material

Discount Coupon Code: P922457422

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.