5 redenen waarom je dit artikel snel moet delen met je vereniging.

Haha, gefopt. Er is er maar 1. Maar die telt voor 5.

Dit artikel gaat over Trooper. En Trooper vindt dat verenigingen meer geld verdienen voor hun werking. Eigenlijk is Trooper de wafelenbak en het jaarlijks mosselfestijn in 1. Maar dan online. Lees effe door voor je deelt. We verklappen wel al dat er verenigingen zijn die tot 500 euro per maand verdienen.

Elke vereniging kan op www.trooper.be een Trooperpagina maken. Dat kost 20 min. tijd. Op jouw pagina staan dan automatisch een hoop bekende webshops (Coolblue, Booking.com, Collishop, noem maar op). Als de leden van je vereniging al hun aankopen via je Trooperpagina doen, gaat er per aankoop 5% van het bedrag naar jouw clubkas.

Ok, we zien nu een groot vraagteken op uw gezicht. Hoe kan dat nu? Vanwaar komt dat geld? Betalen de leden dan extra ofzo? Je twijfelt om te delen hé. Lees de paragraaf hieronder dan.

De webshops proberen te groeien. Zeker in België, want we lopen wat achter qua online shoppen. Trooper brengt via de verenigingen nieuwe klanten aan voor de webshops. En zij betalen daar graag een commissie voor. Gemiddeld 5% per aankoop. Zij zien dat als een marketinginvestering en vinden het ook wel fijn om verenigingen te steunen.

Ferm hé? Maar wacht. Nog NIET delen. Er is toch nog iets. Trooper klinkt wel geweldig, maar het gaat niet vanzelf. Mensen, en dus ook leden, zijn gewoontedieren. Er moet goed gecommuniceerd worden voor leden de Trooperreflex krijgen. Niet 1 keer. Niet 2 keer. Véél keer. 
Maar hey, ook daarvoor is er een oplossing. Trooper biedt een online en een offline communicatiepakket aan. Met affiches voor in je clublokaal en in de WC’s, reminder-stickertjes voor op de laptop, gsm, betalingsbakske, flyers voor op evenementen, facebookposts, e-mails en nog veel meer.

Ok, je bent klaar om te delen nu. Mailen naar je vereniging, op Facebook en Twitter gooien. Of een mailtje naar elisabet@trooper.be als je nog vragen hebt.

Tot op Trooper!

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.