Het ruikt naar verse inkt op de parking van onze Headquarters.

De Troopermobiel

Bij Trooper vinden we dat verenigingen meer middelen verdienen. De welgekende wafelenbak of mosselavond, maar dan anno 2017. Online en al. En wat doen wij van Trooper dan om reclame te maken? 545 kg ouderwetse print bestellen (de Troopermobiel schuurde pijnlijk over de verkeersdrempels) en in pakketten leveren aan al onze 160 aangesloten Trooperverenigingen. Nu wil je misschien ook weten wat we daarin zoal insteken?

1) Affiches in knaloranje voor het clublokaal en kantine. Of voor boven je bed, als je een diehard Trooperfan bent.

2) Nog meer affiches, maar dan voor de zittende leden. Ook wel de ‘lachend-kakje-affiches’ genoemd.

3) Reminderstickertjes die blijven plakken. Bijvoorbeeld op de laptop of smartphone, het bakske van de bank of op je voorhoofd als je extreem vergeetachtig bent.

4) Flyers die aan de handen blijven plakken. En niet alleen van kinderen die net gesnoept hebben.

5) En een Trooperbijbel om een blitzstart te nemen. Vol met Trooper tips en tricks.

Waarom? Omdat iedereen wel eens vergeet hoe nuttig en leuk Trooper wel is. Want er zijn zoveel andere leuke dingen in het leven, die afleiden. Zoals een Omer gaan drinken met vrienden, een citytrip met het lief naar Lissabon, of gewoon wat shoppen. En net daar willen we de leden regelmatig aan herinneren:

DAT ALS JE ONLINE SHOPT, JE DAT BETER VIA DE TROOPERPAGINA VAN JE VERENIGING DOET!

Ah ja, want bij elke aankoop wordt er een mooi percent aan jouw vereniging gedoneerd! En daar kan jouw vereniging dan weer leuke dingen mee doen. Knoop het in alles wat je hebt.

Wil jij ook een ouderwets print pakket ontvangen? Word dan Troopervereniging in 20 minuten op www.trooper.be of stuur eens een mailtje naar elisabet@trooper.be. Die heeft dat graag.

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.