Neked milyen “Vajdasági Szabadegyetem” emlékeid vannak?

Mint minden nyári táborról, így a Szabadegyetemről is, mindenkinek van egy jó story-ja, egy kedves emléke.

Mikor különböző helyről érkező emberek kerülnek egy asztalhoz, egy színes kavalkád kerekedik. Többféle személyiségek, jó kis fekete humorral, és különböző gondolkodás móddal. Az ilyen találkozókat mindenki máshogy éli meg. Ám sokszor, hogy egy ilyen összeröffenés megtörténhessen, rengeteg előkészület és felkészült szervezők kellenek.

Megkérdeztünk pár Szabadegyetem szervezőt, és résztvevőt, hogy nekik milyen emlékeik vannak!

Az érkezés.

Ines Imamovic

– résztvevő

“A legkedvesebb szabadegyetemes emlékem az, amikor az eredmény hirdetés után kiderült hogy megnyertük a játékokat és másodikok lettünk a start up-val. Odajöttek, hogy milyen jo volt az ötletünk és hogy ezzel kéne foglalkoznunk a jövőben. Büszke voltam a csapatomra!”
Fenyő Iván előadása.

Csillag Krisztián

– résztvevő

“ A szabadegyetemen volt esélyem találkozni példaképemmel, Fenyő Ivánnal, mely találkozásnak köszönhetően változott meg a véleményem a világról és a benne rejlő alkotóelemekről, melyet csakis ő tudott előttem feltárni!”
Ismerkedés.

Szentpéteri Kinga

– szervező

“ Nekem igazából nincs is kedvenc emlékem, nekem a feeling az ami kell, amire várok/vágyok minden évben, az hogy rohanás van egész nap és nagyon sokat dolgozunk, én pl. tavaly még valami késő éjszakáig egyeztettem a tervet meg a prezit másnapra Emillel meg Csongival, de még hullafáradtan is van annyi erőd, hogy lemenj az esti programra és bulizz kicsit, a barátoddal, barátnőiddel, a testvéreddel és érzed a nyarat élvezed az életed, aztán alszol megint pár órát, mégis másnap ugyanezt eljátszod és nem érzed azt hogy téged a fáradtság visszahúzna, mert ez a Szabadegyetem és kár lenne akár egyetlen percét is kihagynod. Aztán úgyis lesz rá időd kipihenni. Számomra ez a Szabadegyetem! “
A “Szabadegyetemes” tánc.

Csikós Tibor

– szervező

“Reggelre elment a hangom és úgy kellett csapateligazítót tartani a szervezőknek!”

Szarapka Dóra

– szervező

“ A karaoké este, amikor mindenki sírva nevetett, olyan jól éreztük magunkat, meg az, ahogy a résztvevők kitettek magukért utolsó nap is a prezentáción, illetve a szervezők által létrehozott színészkedős játék”

Rózsa Fijóna

– szervező

“Hát igazából az egész szabadegyetem hatalmas emlék! Már az, hogy szervező lehetek egy hatalmas élmény/emlék..mondjuk az egyik nagy kedvencem amikor tavaly előbb lementünk, mi szervezők a tanyára és sokáig beszélgettünk, énekeltünk, zenéltünk. De igazából minden egy hatalmas emlék.. Hogy korán keltünk, leöntöttük azokat akik elaludtak… Hogy egész végig igyekeztünk, hogy minden jól sikerüljön és egy igazán jó csapatot alkottunk… Fogós kérdés amúgy ez!”

És nektek milyen felejthetetlen Szabadegyetem emlékeid vannak?
Oszd meg velünk commentben, hogy tudjuk mi az amire nagyobb hangsúlyt kell fegtetnünk!

| ESEMÉNY | VIFÓ | VAMADISZ |