В ПЛОВДИВ С КОЛА ПОД НАЕМ

Пловдив е един от най-красивите градове на България. И един от най-старите, постоянно населявани градове на планетата. Забележителностите на града ежедневно привличат туристи, а градът предлага множество развлечения за гражданите и гостите си. Красотата на града е еднакво привлекателна през четирите сезона на годината. Старата градска част е запазила много от атмосферата на отминали времена, а в новата се вижда съвременна архитектура и облик на истински европейски град. Наложи се всичко това да покажа на мои гости от чужбина, и то само в рамките на един ден. Освен това личната ми кола беше на ремонт и за да реша проблема използвах услугите на фирма за рент а кар.

ЗАЩО ИЗБРАХ ТОЗИ ВАРИАНТ:

- ЗАЩОТО наемането на автомобил от специализирана компания гарантира, че колата винаги ще бъде в изправност, поддържана и чиста.

- ЗАЩОТО винаги имаш възможност да избереш автомобил в зависимост от броя на пасажерите и маршрута.

- ЗАЩОТО избраната от мен кола може да бъде от желания клас, с предпочитано от мен гориво и очаквана икономичност.

- ЗАЩОТО има възможност колата да бъде с автоматична скоростна кутия, каквато аз предпочитам.

- ЗАЩОТО, ако възникне проблем, от компанията ще ми предложат друг автомобил и няма да се наруши заплануваната кратка екскурзия

КАК СЕ ОРИЕНТИРАХ НА ПАЗАРА:

- По сайтовете, които имат компаниите за рент а кар

- По начина на поднасяне на информацията

- По цената на база времетраене на услугата

- По възможността за доставка на автомобила на избран от мен адрес

- По личният разговор със специалист и предложените варианти

Разглеждането на старинната част на Пловдив е изключително преживяване. Особено, когато си и в ролята на екскурзовод. Исках да покажа на моите гости целия град и всичките му забележителности, а трябваше да остане време и за разходка по главната улица, която от много години е пешеходна зона. След като избрах автомобил, направих и план на нашата разходка из града.

ВАЖНИТЕ МЕСТА В ПЛОВДИВ

- Античният театър — един от най-ценните и добре реставрирани паметници от времето на античността, построен от император Траян, днес той е място, където се провеждат множество фестивали и концертни програми;

- Античен стадион — завидните му за времето си размери са давали възможност за публика от 30 000 души;

- Възрожденски къщи — големите и разкошни къщи на богати български фамилии са демонстрирали възможностите на архитекти, строители, дърводелци, дърворезбари, зографи. Днес в някои от тях се организират концерти, изложби, срещи с изявени творици.

Тепетата — за да добият пълна представа за града гостите задължително трябва да го погледна и от високо. Прекрасните гледки от тепетата впечатляват винаги туристите.

Моите гости останаха изключително доволни от всичко, което им показах. А аз направих своите изводи за използването на кола под наем в Пловдив:

- Наемането на коли под наем в Пловдив става бързо и лесно. Процедурата е максимално опростена и не изисква много време.

Използването на коли под наем в Пловдив има много предимства — добре поддържана, чиста, сравнително нова и с допълнителни екстри за комфорт на пътниците.

- С кола под наем в Пловдив можеш да впечатлиш еднакво и гости от България, и гости от чужбина.

Един от най-красивите градове на България е и един от най-модерните. Предлага всички съвременни условия за живот, така че неговите жители и гости да имат възможност да се чувстват като истински европейци.