3 ani de la inceputul sfarsitului regimului Basescu-MRU-Predoiu

In urma cu 3 ani, pe 27 aprilie 2012, a avut loc un moment unic in istoria post-decembrista a Romaniei — guvernul unui regim abuziv si corupt a fost inlocuit, gratie mecanismului democratic al motiunii de cenzura, de o coalitie a partidelor din opozitie.

A fost prima (si singura) data cand o astfel de schimbare s-a produs in Romania democratica — motiuni de cenzura au mai fost votate (cazul Boc), dar schimbari de guvern au fost doar o singura data — acum 3 ani!

Pentru mine, Uniunea Social Liberala a fost si va ramane cel mai important si puternic proiect politic al Romaniei. ​Indiferent de ce a urmat​, acesta a indeplinit probabil cel mai important obiectiv al ultimilor ani: a facut dreptate pentru milioanele de romani asupriti de un regim extrem de daunator!

Datorita zilei de 27 aprilie 2012, romanii au acum 3 ani de crestere economica, dupa 3 ani de scadere. Datorita acelui moment, peste un milion de romani au salariul minim de 1.050 de Lei incepand din aceasta vara, si nu de 700. Datorita celor 235 de parlamentari care au votat motiunea de cenzura, avem spitale redeschise, TVA de 9% la alimente si nu de 24%, somaj la un minim istoric si nu disponibilizari pe banda rulanta, rata de absorbtie a fondurilor europene de cca 55% si nu de 7% si multe altele.

Impreuna, vom reaminti ce a insemnat schimbarea cursului Romaniei din punct de vedere economic si social!​