Приєднуйтесь до програми Namada Community Builders

Vladyslav
2 min readNov 4, 2023

--

Оригінал статті: ПОСИЛАННЯ

Конфіденційність — це не приховування, конфіденційність — це свобода розкриватися — і ця свобода для всіх.

Namada — це мережа людей і спільнот, об’єднаних навколо місії побудови порталу між публічним і приватним світами. Щоб втілити цю місію в реальність, необхідна колективна сила відданої спільноти, яка використовує, навчає та працює разом над покращенням конфіденційності. Namada відкрито запрошує тих, хто резонує з цим баченням, стати частиною програми Community Builders.

Чому варто стати участником програми Community Builders?

Участь у програмі Community Builders дає можливість окремим людям безпосередньо брати участь у формуванні майбутнього Namada та її впливу на суспільство. Програма служить форумом для співпраці між однодумцями, що захищають недоторканність приватного життя, де відбувається не лише обмін знаннями, а й їхній синтез для просування ідеї цифрової конфіденційності.

Більше того, перші учасники програми виявляться у вигідному становищі та отримають унікальну можливість скористатися перевагами майбутніх ініціатив. Однією з таких ініціатив є майбутній раунд Retroactive Public Goods Funding (RPGF), призначений для визнання та заохочення значного внеску творців у екосистему Namada. Детальна інформація про раунд RPGF буде доступна пізніше цього тижня.

Як приєднатися?

Для того, щоб стати учасником програми Namada Community Builders, необхідно виконати наступні дії:

Для отримання вичерпної інформації про програму і про те, як можна внести ефективний вклад в її реалізацію, можна скористатися довідником Namada Community Builder Handbook.

--

--