ВозиМе насекаде

ВозиМе од самиот почеток е идеја чија крајна цел е да помогне на заедницата.

Со тоа кажано, ние постоиме за да им помогнеме на нашите корисници да заштедат на патните трошоци и да уживаат во добро друштво додека ја зачувуваат природата. Бесплатната платформа каде што оние кои патуваат со слободни седишта се среќаваат со оние кои бараат превоз до некаде, до денес брои над 500 членови и над 220 превози.

Но не застануваме тука. По барање на нашите корисници, од денес на ВозиМе ќе можете да пребарувате или да споделите превоз од и до било кое место во светот. Со интеграција на Google Places корисниците на ВозиМе добиваат слобода да споделуваат превози и надвор од нашата држава, Балканот, Европа итн.

Единствено што треба да направите е да не постетите на ВозиМе и да ја испробате оваа наша најнова функција.

Ги очекуваме вашите коментари!

Возете безбедно,
#ВозимеНасекаде

VoziMe Team