Tour de Jan

De Tour de Oude Jan is een jeugdwielerronde voor jongens van 10 t/m 15 jaar (jonger dan 10 jaar in overleg met de organisatie). In etappes van rond de 100 kilometer wordt er door een aantal provincies van Nederland gefietst. Dit met een gemiddelde snelheid van 20 km/u.
Wielrennen

De gehele week worden de jongens ondergebracht in sporthallen of kazernes en wordt er gegeten in restaurants. De Tour staat open voor zo’n 130 jongens. Je kunt al deelnemen met een ‘gewone’ fiets, ATB of racefiets. Iedere deelnemer krijgt bij de start een kaderplaatje met startnummer op zijn fiets gemonteerd. Ook ontvangt hij het sponsorshirt waar hij de gehele week in rijdt. Tijdens de gehele week zullen er uitstapjes gemaakt worden naar diverse attractieparken.

Tour de oude jan

De Tour wordt de gehele week begeleid door vrijwilligers van het politiekorps Gelderland-Midden. Ook een Rode Kruis-ambulance, een bezemwagen en een bagagewagen rijden in de karavaan mee. Tijdens doorkomst van de Tour wordt er door de promotiewagen een aankondiging van de Tour gemaakt zodat iedereen kan weten dat de Tour er aankomt.

Natuurlijk zijn er aan deze Tour kosten verbonden, maar door de medewerking van vele sponsors zijn de kosten extreem laag gehouden.

Wat krijg je?

7 overnachtingen, alle diners in restaurants, lunch- en ontbijtpaketten, een bidon (drinkbus), bezoek aan attractieparken, volledige fietsreparatie, volledige medische verzorging, sportdrank en frisdrank, volledige verzekering, deskundige begeleiding, een hele week fietsplezier, een aandenken aan de Tou ,en misschien win je wel een prijs.
wielrennen voor kinderen

Dit alles kost maar 165 euro!

Ja, je leest het goed! Slechts 165 euro voor een week all-in fietsplezier! Schrijf je nu in voor de komende 48e editie in 2007, want VOL = VOL.