Auto laten wassen op kantoor

Wyper is de nieuwste dienstverlener op het gebied van auto schoonmaak services. Gespecialiseerd in het schoonmaken van zowel de buitenkant als de binnenkant van de auto tijdens werktijd.

Door de auto schoonmaak faciliteiten van Wyper aan te bieden binnen een kantoorpand, creëer je meerwaarde voor de huurders en de medewerkers van bedrijven.

Wyper is een service voor medewerkers binnen een bedrijf. Dit betekent dat het bedrijf of vastgoed beheerder niet vast zit aan contracten en andere voorwaarden. Er is alleen toestemming nodig om binnen de parkeergelegenheid van het bedrijf te werken.

Medewerkers kunnen zelf op de website van Wyper (www.wyperwash.com) in 3 stappen hun wasbehandeling samenstellen en inplannen. Betalen gebeurd achteraf online via iDeal, creditcard of PayPal.

Het is al mogelijk om vanaf €19,- je auto op je werk te laten wassen. Hiermee garandeert Wyper de goedkoopste aanbieder te zijn.

Wyper aanbieden binnen een kantoor gaat makkelijk en snel.

Wanneer een bedrijf zich aanmeld komt de locatie van het bedrijf op de website van Wyper te staan. Het is dan voor de medewerkers direct mogelijk om een afspraak in te plannen.

Nadat er een afspraak is ingepland, krijgt de medewerker een bevestiging van de afspraak. Wanneer Wyper op de locatie aankomt, zijn de autosleutels het enige wat zij nodig hebben.

Werken neemt een groot gedeelte van de tijd in beslag. Door je auto op je werk te laten schoonmaken bespaar je jezelf een rit naar de wasstraat in het weekend. Tijd die je aan leukere dingen kunt besteden.

Wyper gelooft dat iedereen zijn auto moet kunnen laten schoonmaken zonder daarvoor veel moeite te moeten doen.

Wyper is daarnaast ook een concept wat zich graag inzet voor een beter milieu en besparing van vers drinkwater. Door te werken met biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen wordt er gemiddeld 108 liter drinkwater per wasbeurt bespaard.

Door geen water en stroom te gebruiken is het voor Wyper mogelijk om op een parkeerterrein, zowel binnen als buiten, een auto van binnen en buiten schoon te maken.

Wyper is een van de meest flexibele, snelle en gemakkelijke autowas services die er op dit moment is.

Bent u actief in het beheren van vastgoed of bent u iemand die zoekt naar extra services voor uw medewerkers? Meld u dan nu aan op de website van Wyper voor meer informatie. https://wyperwash.com/contact/