Van psycholoog tot voedingsdeskundige…

Wow! We zijn nog geen 4 weken onderweg met pre-registraties en er kunnen nu al 17 verschillende expertises worden geteld.

Een jonge vrouw van 25 uit het zuiden vroeg zich af of ze ook hondentrimcursus kon gaan geven met Yohello. Daar schijnt veel vraag naar te zijn.

Natuurlijk kan dat. Met haar meer dan 700 volgers op Facebook zal dat vast goed komen denken wij zo.

Naast allerlei soorten coaches (job, financial, life en personal coaches), psychologen, diëtisten en voedingsdeskundigen komen er ook enthousiaste berichten binnen van taaldocenten die les gaan geven en juristen en advocaten die hun spreekuren online willen gaan houden.

Een mindfulness trainster die het helemaal ziet zitten om met betaalde 1 op 1 videochat en telefoonsessies haar klanten in zen te krijgen.

Een paar heren die gezamenlijk een IT-hulpverleningsdienst willen gaan bieden, een SEO expert, een goochelaar en zo nog wat uiterst gemotiveerde creatievelingen die er allemaal zin in hebben.

Honderden pagina’s vol met 1 op 1 live diensten

Stiekem denken we al aan de eerste 1.000 dienstverleners die straks allemaal met hun talent en passie aan de gang gaan en een professionele dienst aan gaan bieden voor een competitief tarief.

Daar doen we het allemaal voor. Er is zoveel talent wat niet gezien wordt. Niet gebruikt wordt. Wat voor anderen heel waardevol kan zijn. En waar velen echt gelukkiger van kunnen worden. Dat moet zichtbaar en toegankelijk worden gemaakt.

Iedere dienstverlener zal over zijn of haar eigen pagina beschikken die rechtstreeks te bereiken is. Een eigen ruimte maar dan online.

Voorbeeld van een eigen dienstpagina

Het duurt niet lang meer totdat iedereen die over een account beschikt verder in de keuken mag kijken en zijn of haar eigen pagina op kan gaan maken. Zij zullen de eersten zijn die online verschijnen met hun dienst en van alle moderne communicatietechnieken gebruik mogen maken.

Op naar de 1.000 dienstverleners. Het liefst in zoveel mogelijk verschillende expertises. Live diensten voor iedereen.


Begin iets nieuws.

Start met online dienstverlenen.

Registreer je nu en start binnenkort als een van de eerste online professionals met Yohello. Vroege vogels hebben als voordeel dat ze veel persoonlijke aandacht krijgen bij het opstarten van hun dienst.

Yohello kost je niets en er is niets dat moet. Zet jouw passie en talent in tijdens 1 op 1 gesprekken en je bouwt al snel je eigen online business op. Je kunt live videochatten (beeldbellen) en bellen voor een bedrag waar jij je goed bij voelt en iedere seconde wordt gegarandeerd betaald.

Doe waar je goed in bent en wat je leuk vindt en verrijk daar een ander mee. Laat al het gedoe van administratie en facturatie over aan Yohello. Iedere maandag staan al je verdiensten op je rekening en verder heb je nergens omkijken naar. Probeer het ook, registreren is gratis en zo gebeurd.

Like what you read? Give Yohello.nl a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.