Capitolul 1

Era seară, mă plimbam confuz sperând să te zăresc. Eram doar eu cu luna, doar eu și câinii vagabonzi, doar mirosul de sobă de teracotă ce iesea pe hornrile caselor. Doar suspine, atât am, de fapt nu am nimic, nici măcar viață, viața mea ai fost tu.

Aprind o tigară, trag amarul în piept, închid ochii, îmi aduc aminte șoaptele tale, simt fulgii de nea cum curg și se topesc pe obrajii înfierbântați. Îmi opresc dorința de a plange cu un nod în gât. Ascund în mine trăirile noastre.

Am iubit o ramură de stea, un colt de rai din ochii ei,.

Zahir, a iubit, a pătimit și a tot așteptat schimbarea în viața lui.

Zahir, un om simplu, crescut la casa de copii, chinuit de viata, călit de destin, departe de părinți și frați, și-a cladit singur viitorul. La 17 ani cunoaste prima iubire, Alexandra. După câteva luni petrecute virtual au decis împreună să se întâlnească. Au petrecut o săptămână frumoasă iar apoi Zahir a trebuit să se întoarcă în Bucuresti. După o altă perioada virtuala, dimineți si seri la telefon iar s-au revăzut, iar timp petrecut până când amândoi hotărăsc să se mute împreună în garsoniera închiriară a Alexandrei. Amnândoi lucrau, ea la birou de avocatură, el șofer. Împreună își câsâștigau existența. Prin bune și rele au trecut împreună, după 4 ani s-au despărțit, Alexandra căutând ceva nou.

Zahir, a revenit în casa părintească, acolo unde nu a existat. nu a crescut, nu a evoluat, unde nu a fost sprijinit. Pierduse tot în Bucuresti, cei patru ani își spuseseră cuvântul. Si-a găsit de muncă la un restaurant, tot șofer, traia împreună cu mama , sora si tatăl lui, în acceași casă străină lui.

Continua……