Τα τελευταία χρόνια έγινε γνωστή η Κύπρος ανα το παγκόσμιο για τες απίστευτες μαγικές δυνατότητες μας να πληνύσκουμε ριάλλια, όλα χάρη στους ελίτ και προικισμένους της κυπριακής κοινωνίας και φυσικά των χρυσών διαβατηρίων. Βασικά αυτό το κάνουμε εδώ και παρα πολλά χρόνια απλά τα τελευταία χρόνια αποκαλυφθήκαμε (ή εκάτσαν μας την).

Αν γυρέψεις μες το google το για την Κύπρο και το money laundering βρίσκεις εκατομύρια απο αποτελέσματα:


Πριν αρκετό καιρό είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω το Spinbox, ένα turntable το οποίο μπορείς να το συναρμολογήσεις ο ίδιος, diy φάση.
Επίσης δημιουργήθηκε για να ενθαρρύνει περισσότερους ανθρώπους να ασχοληθούν με τον αναλογικό ήχο και την εμπειρία του να ακούς μουσική από βινύλιο.


Μετά που την τεράστια επιτυχία που είχε το περσινό recap του Game of Thrones που ετοίμασε ο φίλος @ermogen85:

o αναλυτής (😏) επιστρέφει με την καινούργια του δουλειά, να μας υπενθυμίσει δηλαδή τι έγινηκε στο S6 τζιαι να μας κουρτίσει για το S7 που ξεκινά πόψε (9pm us time, 2am uk time). Σόου χήαρ ιτ ίς:


Πριν ενα χρόνο αποφασίσαμε με τον φίλο Νεόφυτο να φτιάξουμε ενα μικρό (bartop) arcade machine aka “μηχανούα”. Αυτό το post ήθελα να το γράψω με το που τελειώσαμε αλλά τελικά το άφησα λόγο του ότι ένα τέτοιο project εν τελειώνει έτσι έυκολα, ειδικά άμα εν έσχιεις ούτε την εμπειρία ούτε τον χρόνο. Έρχονται bits and pieces σιγά σιγά τζιαι θυμάσαι πράματα που εξίασες ή πράματα που θέλεις να τα καλυτερέψεις.. …


Είμαι τζιείνος ο πελλός τζιαμέ στην γωνιά, τζιείνος που εν διασκεδάζει.. κάπως έτσι μπορεί να θεωρούμαι, εν με χαλά διότι ίσως τζιαι να είμαι.

rewind..

Διασκεδάζω πάρα πολλά με την μουσική φτάνει ναν καλή. Η διασκέδαση όμως εν υποκειμενική τζιαι διαφορετική για τον καθένα. Ο καθένας διασκεδάζει με διαφορετικό τρόπο μα απ' οτι φαίνεται τούτο εν έσχιει την ίδια αντανακλαση. Εν παιδιαρίστικο να κρίνεις κάποιον με βάση τες κινήσεις του ή με βάση το τι νομίζεις ότι νοιώθει τζιαι αισθάνετε.

Έχω ένα κόλλημα, νεκατωμένο στα πολλά• επηρεάζουν με οι στίχοι του κάθε τραουθκιού τζιαι το ύφος της μουσικής, πχ εν…


To taxisnet για αυτούς που δεν γνωρίζουν εν το site στο οποίο κάποιος μπορεί να υποβάλει την φορολογική του δήλωση. Για να πιάσεις access πρέπει να πάεις στα γραφεία τους, να συμπληρώσεις 2–3 χαρτιά, τζιαι μετά εννα σου δώκουν username και password.

Ο σκοπός του είναι να συμβάλει στην αυτοματοποίηση της διαδικασίας που βουράς να συμπληρώσεις την φόρμα με την πέννα τζιαι να τους την παρεις στα γραφεία τους. Επίσης πλεονέκτημα εν το ότι η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής εν πιο μετά απο την παραδοσιακή υποβολή.

Η φόρμα που συμπληρώνει κάποιος εν τούτη:

H φόρμα με λλία λόγια ζητά…


Έρχετε το καινούργιο season του Game Of Thrones και ο φίλος @ermogen85 (με το δικό του μοναδικό τρόπο) έχει φτιάξει ένα recap για να μας υπενθυμίσει τους χαρακτήρες, τα σπίθκια τζιαι την ιστορία τους, τζιαί γενικά εκουρτήσαμεν τον να μας κουρτήσει για το S6 (όι το κινητό)!

Μετά λοιπόν απο κοσμοσυρροή και απαίτηση του κοινού, βλέπε τουιταρίσματα πιο κάτω:

καταφέραμε να πάρουμε τα αποκλειστικά δικαιώματα του τελικού αποτελέσματος του αρ-εντ-ντι που έχει προηγηθεί. Ο συγγραφέας (οι ο άΡάΡ, ο άλλος) υποσχέθηκε να κυκλοφορήσει και άλλα ρήκαπ για να συμπληρώσει ότι λίφκετε.

So here it is:


άκουσα τον να ρωτά εψές, εγώ απορροφημένος στην οθόνη έχοντας το “δώσμου ένα λεπτό” να κρέμμεται που τα σιείλη μου, εν το είπα.

“Παπά τί εν τούτο;” ξανακούω τον να ρωτά, “δώσμου ένα λεπτό αγάπη μου” είπα το.
Εχάθηκα πάλε στες σκέψεις, στες δουλειές που εθεωρούνταν σημαντικές τζιείνο το πεντάλεπτο. “Πέρκει εν ακούσω κανένα εκκωφαντικό ήχο πίσω μου”, η ευχή κάθε γωνιού άμα κλέφκει λεπτούθκια. Στο πίσω μέρος του νού μου εσκέφτουμουν πως σε τζιείνα τα δευτερόλεπτα που θωρείς αλλού μπορεί να γενεί ο χαττάς, να χτυπήσει να σπάσει κάτι.. εγύρισα..

“’Εε παπά τι ένει;” εσηκώστηκα αμέσως, ευτυχώς εν ήταν…


Ακολουθεί μία /* σύντομη */ ανασκόπηση αλλά και η προσωπική μου εμπειρία για τον 1ο διαγωνισμό penetration testing που είχε διοργανωθεί απο το UCLan, το Πανεπιστήμιο Κύπρου και την εταιρία Circles το Σαββάτο 19 Σεπτεμβρίου 2015.

The poster of the event as posted in the official website www.pentestcyprus.org

Απο τη πρώτη μέρα που ανακοινώθηκε ότι θα διοργανωνόταν διαγωνισμός pen-test στη Κύπρο, αποφάσισα πως θα ήταν κάτι που θα ήθελα να υποστηρίξω και επαγγελματικά αλλά και προσωπικα, εξού και ο λόγος αυτής την εκτενής (και ίσως υπερβολικής) αναφοράς.

Συμμετείχα σε αρκετούς διαγωνισμούς online και κάποιους στο εξωτερικό, είναι ένας τρόπος να προκαλέσεις τον εαυτό σου, να πιεστείς, να αξιολογήσεις της γνώσεις σου με…


Που τα αγαπημένα μου τραούδκια, το “Hurt” των Nine Inch Nails αλλά με την εκτέλεση του Johnny Cash, γεμάτο συναισθήματα..

Read “Hurt” by Johnny Cash on Genius:

Originally published at blog.megahz.org.

Andreas

www.megahz.org - Most articles imported from my old blog http://blog.megahz.org - Cypriot - IT Security #CISSP #CISA #CEH - #startups - #tech - #music @acmegahz

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store