Game of Thrones recap του S6!

Μετά που την τεράστια επιτυχία που είχε το περσινό recap του Game of Thrones που ετοίμασε ο φίλος @ermogen85:

o αναλυτής (😏) επιστρέφει με την καινούργια του δουλειά, να μας υπενθυμίσει δηλαδή τι έγινηκε στο S6 τζιαι να μας κουρτίσει για το S7 που ξεκινά πόψε (9pm us time, 2am uk time). Σόου χήαρ ιτ ίς:


Κορούες και κοπέλλια του Westeros και του Essos, χαιρετούμε!

Φέτος το recap μας θα το κάμουμε ομαδικό γιατί αν πάμε με τις οικογένειες εν ούλλα πασσανάκατα. (Γιώρκο ΡΡ, σιαιρετούμε!)

Cersei Lannister — The Iron Throne Bitch

Η Cersei μας τελευταία επεισόδια της σεζόν έκαμε μπάρμπεκιου τους εχθρούς της στο King’s Landing, τον Στρούθο, την νύφη της και όποιο άλλο εν εχώνεφκε, με μια πράσινη φωθκιά (γατάκι ΡΡ η Ομονοιάκα επρόλαβε σε) που την ήβρε που κάτω που την πόλη ο Κοντός της Καρδιάς μας κατά την μάχη του Μαυροπόταμου.

Εν τω μεταξύ η Iron Bitch έθαψε άλλο ένα παιδί αφού ο Tommen αυτοκτόνησε μόλις είδε την λαμπρατζιά που άναψε η μάνα του. Ο μιτσής εδόκιμασε μια φορά, εγλύκαθηκε και ενόμιζε ότι εν θα έβρει αλλού όπως της Μαργιωρής και εν άντεξε. Νομίζω το ότι έν έκαμνε και πολύ παρέα με τον θείο του δεν τον εβοήθησε.

Εγένηκε και Βασίλισσα που λαλείτε η Cersei και καρτερά τους άλλους να έρτουν για να σκοτωθούν.

Κάπου τζιαμέ κοντα γυρίζουν:

Ο Jaime ο Lannister που τωρά εκατάλαβε ότι το μάτι της αρφής του γυαλίζει επικίνδυνα.

Ένα Βουνό, μάλλον ο Ψηλορείτης θα είναι.

Ιωάννης Χιονιάς

Ο Γιαννάκης μεγάλωσε και έγινε Ιωάννης πλέον. Μόλις τον ανάστησε η Red Sonja Witch επέρασε μια ψιλό γκόθ/αγανακτισμένος έφηβος φάση, όπου όλοι του λέγανε γίνε Βασιλιάς, όχι δεν θέλω, θα γίνεις, έγινα.

Μόλις ανέλαβε την οικογενειακή επιχείρηση, που άφησε ο αδερφός του Rob την μέση, βγήκε στη γύρα για να ψωνίσει συμμάχους για να πισκαλήσσει το βιλλούι Ramsey Bolton που έκαμε κατάληψη του σπιτιού του, εβίασε την Sansa, ετάισε πλάσματα στους σιύλλους του, εσκότωσε τον μικρό Stark, γενικώς o Ramsey Bolton ήταν βιλλούι!

Ο Ιωάννης βρήκε σύμμαχο ένα που τους πιο badass χαρακτήρες της σειράς, την 10χρονη Lyanna Mormont, που αν την εξαπόλλας μόνη της στα βουνά του Αφγανιστάν ήταν να έβρει και να σφάξει τον Bin Laden σε χρόνο dt.

Ύστερα που πολύ κακό, πολλούς μεσσιανικούς συμβολισμούς, ο Τζώννης νίκησε τον μπάσταρδο και έγινε ο Βασιλιάς στον Βορρά και τωρά εν ξέρει πόθεν εννά την φάει (Danny, Night King-White Walkers)

Κάπου τζιαμέ κοντά του γυρίζουν:

Davos, ο καλός και πιο πιστός από σκύλο Στρατιώτης, που εν μπορεί να κάμει δίχα μάστρο πάνω στην κκελέ του και εμπαστακώθηκε του Γιαννάκη.

Brienne of Tarth or Captain Phasma, η κοπέλουα που εβρέθηκε σε ένα που τα πιο περίεργα ερωτικά τρίγωνα του Westeros (ways better that Twillight!) και επιστρέφει πίσω στο Winterfell και τον ερωτιάρη Tormund, μαζί με τον Podrick τον Τριπόδη.

Sansa Stark ή ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΒΑΣΙΛΛΙΣΣΑ, ΤΩΡΑ! Άμαν βάλεις αυτί του Νεκατώστρα έτσι εννά έχεις. Σουξουλά την

;

Peter Baelish, ο Νεκατώστρας που λαλούσαμε, που έχει και ένα στρατό που πίσω του btw (Knights of the Vale).

Tormund ο κοκκινοτρίχης, που για τον Jon κόφκει ούλλα τα άκρα, εκτός που ένα, που το φυλάει για την Brienne.


Daenerys Stormborn of the House Targaryen, First of Her Name, the Unburnt, Queen of the Andals and the First Men, Khaleesi of the Great Grass Sea, Breaker of Chains, and Mother of Dragons και ξέρω εγώ κουβέντες.

H Danny μας θυμήθηκε τα νιάτα της και είπε να κάψει τους Khals, να μας δείξει τα CGI βυζγιά της και να συνεχίσει τον πηγεμό για την Ιθάκη (βλ. Kings Landing). Λες και παίζει κανονικό RPG ήρτε και ένα bonus(καμμιά 500 πλοία) και ήβρε την πριν τον τελευταίο αρχηγό, για να μεν δυσκολεφτεί πολλά.

Γενικά δεν έκαμε και πολλά η Danny, εμάζεψε το entourage της και εξεκίνησε για το quest της.

Κάπου τζιαμέ κοντά της γυρίζουν:

Tyrion Lannister, ο κοντός της καρδιάς μας, ο άνθρωπος που πίνει και ξέρει και ξέρει να πίνει. Καρτερούμεν τον να καβαλητζιέψει δράκο φέτος.

Yara Greyjoy, the Dyke, η μαστόρισσα των πλοίων που εχρειάζετουν η Danny, για να έρτει στο Westeros.

Theon Greyjoy, o PTSD. Υστέρα που intense therapy sessions φαίνετε να στέκεται καλά αλλά είναι ένα λουκάνικο μακριά που το breakdown.

Αχ Missandey, αχ!

Σκούλουκος, ο κάτι λείπει τζιαμέ που κατώ για να κανονίσω την Missandey

Varys, τζίαλλος ευνούχος, αλλά τούτος έχει teleportation abilities γιατί εν level 90 Mage

Elaria Sand, η MILF του Dorne επόσπασε τον μεγάλο Martell και έγινε σύμμαχος με την Danny. Μαζί της και οι Sand Snakes ή πιο γνωστές με το καλλιτεχνικό του Elaria’s Angels.

Olenna Tyrell, ο πραγματικός ηγέτης του οίκου Tyrell, μέτα που η άλλη η κατάπελλη εκαρβούνιασε την αγγόνισσα της και διάδοχο της, είπε ότι έχω και δεν έχω για να πεθάνουν οι Lannister.

Free Agents

Tούτοι που δαμέ και κάτω, εν free agents και μπορούν να διαπραγματευτούν με όποια ομάδα θέλουν, αν και κάποιοι έχουν ξεκάθαρες προτιμήσεις.

Bran -Tripping balls- Stark

Ο Bran μας ήταν λες και έκαμε μανιτάρκα, LSD, κόκα και ηρωίνη μαζί ούλλη τη σεζόν. Επάενε μπρός πίσω στον χρόνο, εν κείνος που μας έδειξε ότι τελικά ο Jon είναι και Stark και Targaryen(kudos), εν για κείνον όμως που εζήσαμε την πιο τραγικά υπαρξιακή στιγμή της σεζόν (HOLD THE DOOR, HOLD THE DOOR, HOLDTHEDOOR, HOLDDOOR, HODOR) και γενικά το exposition έπεσε σύννεφο μαζί του σε τούτη τη σεζόν. Τώρα θα γυρίζει σαν άλλος Charles Xavier με το καροτσούι του και θα προσπαθήσει να μαζέψει τους X-Men του για να σκοτωθεί με τον Magneto, συγνώμη τον Βασιλιά της Νύκτας.

Arya Stark — The Pie Maker

H Arya άρκεψε να σφάζει κόσμο, χωστείτε μες τα σπίτια και βαώστε τις πόρτες και τα παραθύρκα. Έσφαξε τους γιους του Walter Frey και ετάισε τους σε πίττα( α ρε South Park πόσο προχώ ήσουν) και κίνησε να έβρει το νέο βασιλιά του Βορρά.

Brotherhood without Banners

Τούτοι έχουν λίο τζιερό να τους ακούσουμε αλλά εννά κάμουν πράματα και θάματα με τη νέα σεζόν. Μαζί τους πλέον είναι και ο Σιύλλος, που εν ζωντανός τελικά, εν μαζί τους ο Beric και ο Thoros ο απέθαντος μαζί με το lightsaber του, συγνώμη το φλεγόμενο σπαθί του. Τούτοι ούλλοι εμπήκαν μες το minibus και ξεκίνησαν να παν εκδρομή στα χιόνια πέρκειμον κόψουν τα Ζόμπια που κατεβένουν που τον βορρά. Kέινο όμως που καρτερούμε να δούμε ένει να δέρνουντε ο Σιύλλος με το Βουνό, μάχη επιπέδου Godzilla vs King-Kong.

Samwell Tarly –Ο πούλλουκος

Το πουλουκούι μας έφτασε στην μεγαλύτερη βιβλιοθήκη του Westeros και σαν γνήσιο R&D, έδωκε μες τα βιβλία πέρκειμον έβρει τίποτε για τα Ζόμπια και να βοηθήσει τον παρέα του τον Γιαννή.

Melisandre

Ύστερα που κείνο που έγινε με κείνο το περιδέραιο, εν μπορούμε να ξαναδούμε την Μελίσάνδρη όπως την βλέπαμε τις προηγούμενες σεζόν, δηλαδή γυμνή. Έδιωξε την ο Γιαννάκης που το Winterfell, μετά που του είπε τι έκαμε του πιο αγαθού χαρακτήρα που πέρασε από την σειρά (Shireen Baratheon) o Davos και γυρέυκει τωρά νέο Βασιλιά να περιπαίζει.

Euron Greyjoy

Ο θείος της Yara και του Τheon, νέος βασιλιάς των Iron Islands που ξεκίνησε να ξαναφτιάχνει τον στόλο που έκλεψε η Yara και τώρα θα είναι ένα που τα μεγαλύτερα wild cards στο Westeros.

Jorah Mormont

Ο άνθρωπος που τον ένιωσε κάθε άντρας στον πλανήτη με το friendzone που επέρασε, έκαμε επιτέλους την ερωτική εξομολόγηση που ήθελε να κάμει που την 2η σεζόν αλλά η άλλη έδιωξε τον και έιπε του να στραφεί μόνο όταν έβρει τη θεραπεία για το grayscale που εκόλλησε κάποια φάση στη προηγούμενη σεζόν. Greyscale εν ασθένεια που εννά σε κάμει κάτι σαν το Thing που τους Fantastic Four. Έχουμε και Human Torch, κάπως, αντιγράφουμε Stan Lee/Jack Kirby κύριε RR Martin?